Lega: Privlačen sodoben hotel zagotavlja sproščeno vzdušje, čudovito okolico in odlično lokacijo. Od najlepše plaže v Turčiji – Oludeniz, ki se konča z znamenito modro laguno, ga loči le obalna cesta. V bližini je veliko tavern, trgovinic, barov in avtobusno postajališče, kjer lahko počakate na linijski avtobus, ki vas odpelje do mesta Fethiye, do katerega je 13 km.
Ponudba: Hotel, zgrajen kot počitniško naselje, spominja na manjšo vas, obsega pa glavno zgradbo in številne rezidence. Svojim gostom ponuja sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačni WiFi, notranjo in zunanjo restavracijo, a la carte restavracije, TV-kotiček, bare, diskoteko, konferenčno dvorano, minimarket, frizerski salon, kozmetični salon, amfiteater. Zunaj sta dva bazena z ločenim predelom za otroke, terasa za sončenje, miniklub za otroke, otroško igrišče. Za ljubitelje športa so teniško igrišče, košarka, biljard in namizni tenis, za doplačilo pa računalniške igrice, savna in masaža.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Zajtrk od 7.30 do 10.30. Pozni zajtrk od 10.30. do 12.30 ure. Kosilo od 12.30 do 14. ure. Večerja od 19. do 21. ure. Za doplačilo možnost večerje v eni od a la carte restavracij z indijsko, tajsko in italijansko kuhinjo. Sendviči, solate, pice in razni prigrizki v snack baru od 14. do 17. ure. Kava, čaj, pecivo od 17. do 18. ure. Sladoled od 15. do 16. ure. Polnočni prigrizki od 23. do 24. ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 8. do 24. ure. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenih in na plaži. Brezplačne kopalne brisače. Dnevna in večerna animacija.
Nastanitev: Vse sobe imajo kopalnico s kadjo ali tušem, WC, sušilnik za lase, samostojno nastavljivo klimatsko napravo, najemniški sef, telefon, TV, brezplačni WiFi, minibar, kuhalnik za kavo ali čaj in balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in večerja.Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Clubhotel BELCEKIZ BEACH

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com