Lega: Impresiven, z borovim gozdičkom obdan hotel, leži na obrobju zaselka Sarigerme, na vzpetini s prekrasnim panoramskim razgledom na Andsko gorovje in morje. Do prekrasne peščene plaže do katere redno vozi brezplačni hotelski minibus je približno 10 minut hoje, do središča zaselka z nekaj trgovinicami, restavracijami in bari pa 2 km.
Ponudba: Priljubljen, uveljavljen hotel s 113 sobami ima sprejemno dvorano z recepcijo, brezplačen Wifi, glavno restavracijo, a' la carte restavracijo, lobby bar, pool bar, beach bar, disco, notranji bazen, dva zunanja bazena s terasami za sončenje in parkirišče. Za rekreacijo in sprostitev so gostom na voljo namizni tenis, aerobika, pikado, biljard, fitness, hamam in savna, za doplačilo pa še spa center z različnimi tretmaji.
All inclusive: Zajtrk, kosilo in večerja. Možnost poznega zajtrka. Ob predhodni rezervaciji na recepciji, enkrat v času bivanja možnost večerje v a la carte restavraciji. Razni popoldanski prigrizki od 14.30 do 16. ure. Coffe break od 17. do 18. ure. Polnočni prigrizki od 24. do 1. ure. Lokalne alkoholne in brezalkoholne pijače od 9. do 24. ure. Športna ponudba kot navedeno. Brezplačni ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži. Brezplačne kopalne brisače.
Nastanitev: Vse prijetno opremljene sobe imajo kopalnico s tušem ali kadjo, WC, sušilec za lase, klimatsko napravo, sef, TV, brezplačen WiFi, mini bar in balkon.
Prehrana: Ameriški bife zajtrk, bife kosilo in bife večerja.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Hotel CASTLE RESORT & SPA

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com