Povratna letalska vozovnica VENICE TREVISO - LAMEZIA TERME - VENICE TREVISO po ugodni ceni.


Stranka mora obvezno dan pred predvidenim povratkom pri predstavniku lokalne agencije preveriti točno uro povratka.

V primeru, da bi želeli rezervirati letalsko karto za 14 ali več dni, je doplačilo 70 EUR / teden. Za rezervacijo pokličite naš klicni center.

Vse letalske vozovnice kupljene na posebnih letalih ni možno odpovedati brez stroškov. Z nakupom nastanejo 100% stroški odpovedi.

 

 

Letalski prevozi

Časi letov in s tem povezane spremembe: vsi navedeni dnevi in časi so informativni. Tako lahko zaradi tehničnih ali organizacijskih razlogov pride od spremembe časa leta, vrste letala, letalskih linij in prog (npr. trikotni leti, dodatna vmesna pristajanja, menjava letališča). Letalske družbe in organizatorji potovanj si pridržujemjo pravico do navedenih sprememb. Točni časi letov in ostale informacije boste prejeli najkasneje teden dni pred odhodom na naslvo, ki ga boste ob prijavi navedli.

Zamude letov: iz različnih razlogov (višje sile), kot so npr. stavke, slabe vremenske razmere, nujna vzdrževalna dela ali popravila, obremenitve zračnega prostora ipd., lahko pride do zamud, na katere organizator nima vpliva. Za dodatne stroške ali neizkoriščeno storitev ter drugo škodo, ki nastane zaradi zamude, žal ne sprejemamo odgovornosti.

Prihod na letališče: prosimo vas da upoštevate uro zbirališča na letališču, ki je navedena v obvestilu o potovanju. Povračilo stroškov za zamujen let ni možno. Naš predstavnik na letališkem okencu vam bo predal letalske vozovnice in vam pomagal pri prijavi na let. Obveščamo vas, da zaradi zakonskih določil prisotnost in asistenca predstavnika na letališčih ni možna v območje, kamor vstopite po opravljenih mejnih formalnostih ob odhodu, oz. pred prestopom meje ob prihodu na letališče.

Samo let (flight-only): gosti, ki so rezervirali in plačali samo letalski prevoz, morajo obvezno dan pred predvidenim povratkom, pri našem predstavniku v kraju letovanja preveriti točno uro povratka. Ime in telefonska številka predstavnika sta navedena v obvestilu o potovanju. Pri nakupu letalskih vozovnic transferji niso v ceni.

Prtljaga: prtljaga mora biti primerna za prevoz z letalom in ustrezno zaprta. Za prevoz živali je potrebna predhodna najava. V kolikor želite vzeti s seboj športno opremo (npr. kolo, jadralna deska, golf oprema, ipd...) na to opozorite že ob rezervaciji, saj letalski prevoznik za take predmete zahteva doplačilo (100 € za posamezen kos), ki se plača na letališču ob prijavi za let. Obvezna je torej predhodna najava in odobritev s strani prevoznika.

Poškodbe prtljage/izgubljena prtljaga: v tem primeru se nemudoma obrnite na predstavnika letalske družbe ali na letališko osebje (Lost & Found) in zahtevajte ustrezno potrdilo (Damage oz. Property Irregularity Report).


Vključeno v ceno:

  • letališke in varnostne pristojbine
  • povratni letalski prevoz: Venice Treviso - Lamezia Terme - Venice Treviso
  • angleško govoreči predstavnik lokalne agencije

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Povratni letalski prevoz Venice Treviso - Kalabrija - Venice Treviso
Datum potovanja Letališče Trajanje Storitve Cena Izberi

Sobota, 26. 06.
Sobota, 3. 07.

Treviso

7 dni

399€

Izberi

Sobota, 3. 07.
Sobota, 10. 07.

Treviso

7 dni

419€

Izberi

Sobota, 10. 07.
Sobota, 17. 07.

Treviso

7 dni

419€

Izberi

Sobota, 17. 07.
Sobota, 24. 07.

Treviso

7 dni

419€

Izberi

Sobota, 24. 07.
Sobota, 31. 07.

Treviso

7 dni

419€

Izberi

Sobota, 26. 06.
Nedelja, 4. 07.

Treviso

8 dni

478€

Izberi

Sobota, 3. 07.
Nedelja, 11. 07.

Treviso

8 dni

478€

Izberi

Sobota, 10. 07.
Nedelja, 18. 07.

Treviso

8 dni

478€

Izberi

Sobota, 17. 07.
Nedelja, 25. 07.

Treviso

8 dni

478€

Izberi

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com