Lega: ob peščeni plaži s pomolom (dostop do morja preko pomola, približno 300m od plaže se nahaja koralni greben), 14 km od centra Hurgade in 13 km od letališča.
Hotelska ponudba: skupno 593 sob v treh nadstropjih; dve glavni restavraciji, štiri »a-la-carte« restavracije (kitajska/japonska, indijska, mehiška in italijanska), bar pri recepciji, bar ob bazenu, bar na plaži; velik bazenski kompleks (del pozimi ogrevan), dva otroška bazena, vodni park s tobogani (določeni tobogani imajo starostne omejitve), gusarsko ladjo, divjo reko in bazen z valovi; zdravniška oskrba; trgovinice, menjalnica; internetni kotiček (plačilo). 
Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.
Economy sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini bar (plačilo), sef, balkon ali terasa. Možno dodatno ležišče. Slabša lega, brez razgleda in manjša površina.
Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, mini bar (plačilo), sef, balkon ali terasa. Možni dve dodatni ležišči.
Bazen (»swim-up«) sobe: enaka oprema kot standardne, v pritličju in z neposrednim vstopom v bazen s terase. Dodatna ležišča niso možna (minimalna starost za nastanitev 16 let).
Vodni bungalov: oprema kot standardne, locirane v sredini bazena, obdane z vodo, z neposrednim vstopom v bazen iz terase. dodatno ležišče ni možno (minimalna starost za nastanitev 16 let).
Družinske sobe: enaka oprema kot standardne, večje in z ločenim spalnim delom za otroke. Možni dve dodatni ležišči.
Otroci: dva otroška bazena, vodni park s tobogani (določeni tobogani imajo starostne omejitve), gusarsko ladjo, divjo reko in bazen z valovi, otroško igrišče, otroški kino, mini klub (3-12 let).
Šport: fitnes, tenis, namizni tenis, biljard, aerobika, playstation, kegljanje, mini golf, potapljaški center.
Wellness: jacuzzi,savna, parna kopel, masaže, lepotilni salon.
Zabava: dnevna in večerna animacija, diskoteka.
Vse vključeno: 
Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 24 ur. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.
• samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; prigrizki, sladice, sladoled;
• večerja v »a-la-carte« restavraciji: 1x v času bivanja - predhodna rezervacija;
• določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače;
• določene športne aktivnosti;
• animacija, mini klub, vodni park;
• kopalne brisače, ležalniki in senčniki, sef.
Za plačilo: prestižne, ustekleničene in uvožene pijače, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«. 
Opomba: v hotelskem resortu velja posebni »dress code«, ki prepoveduje nošenje kratkih hlač in krila v restavracijah, srajc brez rokavov, prav tako v restavracije ni dovoljeno vstopati v mokrih oblačilih ali kopalkah.

Naši namigi: na plaži, velik vodni park s tobogani, ugodno za enostarševske in večje družine, slabši dostop do morja.

Povprečna ocena: 9/10
Spletna stran hotela: www.titanicpalace.com

 

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.a.si/destinacije/arabeske/egipt/

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 28.10.2020.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

 

Ne spreglejte - pomembno! POGOJI ZA VSTOP V EGIPT IN V SLOVENIJO TER DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU

POGOJI ZA VSTOP V EGIPT:

 • Slovenski potniki morajo ob prihodu v Egipt (letališči Hurgada in Sharm El Sheikh) obvezno predložiti negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred pristankom letala v Egiptu (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).
 • Potrdilo mora biti v pisni obliki in izdano v angleškem ali arabskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.
 • Potniki, ki pristanejo na letališčih Hurgada in Sharm El Sheikh lahko PCR (RT-PCR) COVID-19 test opravijo samoplačniško na letališču (testiranje opravlja Ministrstvo za zdravje Egipt), katerega cena znaša 30,00 USD. Potniki lahko po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel, kjer pa so do rezultata testa samoizolirani v sobi (hotel poskrbi v času samoizolacije za dostavo pijače in hrane v sobo) – hotelskih storitev v tem času ni možno koristiti.

 

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO:

 • Potnike, ki prihajajo iz države na rdečem seznamu (med te države spada Egipt), se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni.
 • Potniki, ki ob prehodu meje predložijo negativen COVID-19 test (PCR test opravljen 48 ur ali manj pred prihodom) ne bodo napoteni v karanteno.
 • PCR test za COVID-19 lahko samoplačniško opravite v Hurgadi. Republika Slovenija (Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo in NLZOH) priznava rezultate testiranj v »The central laboratory in Hurghada Altaelim Street – Dahar«, ki se nahaja v Hurgadi. Test je SAMOPLAČNIŠKI, potrebna pa je rezervacija termina (za test potrebujete potni list).
 • Ob povratku na letališče Jože Pučnik Brnik je za vstop v Slovenijo veljaven tudi negativni rezultat hitrega antigenskega testa opravljenega v državi članici EU, ki ga lahko opravite tudi na letališču ob povratku v Slovenijo po ceniku upravljalca letališča JP Brnik Fraport Slovenija (30,00€ za antigenski test – plačilo izključno s plačilno kartico). Več informacij najdete na spletni strani: https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000. Testiranje je samoplačniško, na test se je potrebno predhodno naročiti, obvezno pa potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanja.
 • Testiranje oz. negativni COVID-19 test je obvezen za otroke od dopolnjenega 13. leta naprej (vir: NIJZ, 18.01.2021).
 • Novo/pomembno: Vstop v Republiko Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega izvida testa dovoli tudi:
  • osebi, ki predloži potrdilo o pozitivnem PCR izvidu testa na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev;
  • osebi, ki predloži potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, MODERNA najmanj 14 dni in AstraZeneca najmanj 21 dni.

 

DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU:

 • V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, čiščenje sob in menjava brisač na zahtevo gosta, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi okrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.
 • Uporaba mask na destinaciji: Uporaba maske ali druge vrste zaščite ustno-nosnega predela je obvezna za odrasle in otroke, v hotelih ter v javnih zaprtih prostorih, prav tako na avtobusih/transferjih (hrana in pijača je na avtobusih prepovedana).
 • Ustrezna varnostna razdalja: Na prostem in v vseh zaprtih prostorih – je treba ohranjati ustrezno varnostno razdaljo 1,5 m.
 • Ukrepi v primeru okužbe z Covid-19 med bivanjem na destinaciji: V primeru morebitne okužbe z Covid-19, se oseba napoti v obvezno karanteno in ustrezno zdravljenje pod nadzorom zdravstvenega osebja. Egipt stroškov bivanja v času karantene in zdravstvenega zdravljenja v primeru Covid-19 ne pokriva. Vsem potnikom svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini, ki vključuje tudi Covid-19 zdravljenje. Priporočamo sklenitev zavarovanja Coris ali Vzajemna (z višjo premijo). Podrobne informacije dobite pri vašem prodajnem svetovalcu.

Egipčanski vizum: viza z asistenco lokalnega partnerja 30 € / osebi.
Več informacij glede vizumskega postopka: KLIK!


OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod). Poravnati je potrebno le doplačila za vstop/izstop v/iz države (vizum Egipt).

Cena vključuje:

 • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
 • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
 • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec,
 • predstavnika agencije v ini informacijski poslovalnici na letališču
 • storitve inega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Titanic Palace
Datum potovanja Letališče Trajanje Storitve Cena Izberi

Nedelja, 16. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

528€

Izberi

Nedelja, 19. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

529€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

538€

Izberi

Petek, 14. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

541€

Izberi

Petek, 10. 12.
četrtek, 16. 12.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

546€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

548€

Izberi

Petek, 10. 12.
Sreda, 15. 12.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

556€

Izberi

Petek, 14. 01.
četrtek, 20. 01.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

556€

Izberi

Petek, 7. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

561€

Izberi

Petek, 21. 01.
četrtek, 27. 01.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

566€

Izberi

Sreda, 15. 12.
Ponedeljek, 20. 12.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

575€

Izberi

četrtek, 13. 01.
četrtek, 20. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

582€

Izberi

Sreda, 8. 12.
Ponedeljek, 13. 12.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

585€

Izberi

Petek, 7. 01.
četrtek, 13. 01.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

593€

Izberi

Petek, 7. 01.
Sreda, 12. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

596€

Izberi

Nedelja, 30. 01.
Petek, 4. 02.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

600€

Izberi

Petek, 21. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

603€

Izberi

četrtek, 9. 12.
četrtek, 16. 12.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

604€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Nedelja, 16. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

606€

Izberi

Petek, 14. 01.
Sreda, 19. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

606€

Izberi

Sobota, 11. 12.
četrtek, 16. 12.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

607€

Izberi

Sreda, 15. 12.
Sreda, 22. 12.

Dunaj

7 dni

FAMILIENZIMMER

608€

Izberi

četrtek, 16. 12.
Sreda, 22. 12.

Dunaj

6 dni

FAMILIENZIMMER

609€

Izberi

četrtek, 16. 12.
četrtek, 23. 12.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

609€

Izberi

četrtek, 6. 01.
četrtek, 13. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

609€

Izberi

četrtek, 9. 12.
Sreda, 15. 12.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

613€

Izberi

Petek, 28. 01.
četrtek, 3. 02.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

616€

Izberi

Sreda, 8. 12.
Sreda, 15. 12.

Dunaj

7 dni

FAMILIENZIMMER

618€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

5 dni

SPARZIMMER DOPPEL

620€

Izberi

Nedelja, 19. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

5 dni

SPARZIMMER DOPPEL

621€

Izberi

četrtek, 9. 12.
Sreda, 15. 12.

Dunaj

6 dni

FAMILIENZIMMER

622€

Izberi

četrtek, 20. 01.
četrtek, 27. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

624€

Izberi

četrtek, 16. 12.
Sreda, 22. 12.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

626€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Nedelja, 16. 01.

Salzburg

7 dni

FAMILIENZIMMER

626€

Izberi

Sreda, 8. 12.
četrtek, 16. 12.

Dunaj

8 dni

FAMILIENZIMMER

627€

Izberi

Sobota, 15. 01.
četrtek, 20. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

627€

Izberi

Sobota, 22. 01.
četrtek, 27. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

627€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Nedelja, 19. 12.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

629€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

5 dni

SPARZIMMER DOPPEL

630€

Izberi

Sobota, 18. 12.
četrtek, 23. 12.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

631€

Izberi

četrtek, 16. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

8 dni

FAMILIENZIMMER

633€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Nedelja, 16. 01.

Dunaj

7 dni

FAMILIENZIMMER

633€

Izberi

Nedelja, 5. 12.
Nedelja, 12. 12.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

634€

Izberi

Sreda, 12. 01.
Ponedeljek, 17. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

635€

Izberi

Sobota, 15. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

635€

Izberi

Nedelja, 6. 02.
Petek, 11. 02.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

637€

Izberi

Ponedeljek, 13. 12.
Sobota, 18. 12.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

638€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Nedelja, 23. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

638€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

5 dni

SPARZIMMER DOPPEL

640€

Izberi

Ponedeljek, 13. 12.
Nedelja, 19. 12.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

641€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Sobota, 18. 12.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

643€

Izberi

Sobota, 12. 03.
Sobota, 19. 03.

Gradec

7 dni

FAMILIENZIMMER

643€

Izberi

četrtek, 6. 01.
četrtek, 13. 01.

Dunaj

7 dni

FAMILIENZIMMER

644€

Izberi

četrtek, 13. 01.
četrtek, 20. 01.

Dunaj

7 dni

FAMILIENZIMMER

644€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER STANDARD

645€

Izberi

Sobota, 22. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

645€

Izberi

Nedelja, 19. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER STANDARD

646€

Izberi

Nedelja, 20. 02.
Petek, 25. 02.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

646€

Izberi

Petek, 10. 12.
Sreda, 15. 12.

Munchen

5 dni

SPARZIMMER DOPPEL

648€

Izberi

četrtek, 9. 12.
četrtek, 16. 12.

Dunaj

7 dni

FAMILIENZIMMER

650€

Izberi

četrtek, 13. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

8 dni

FAMILIENZIMMER

650€

Izberi

Sreda, 8. 12.
četrtek, 16. 12.

Munchen

8 dni

FAMILIENZIMMER

651€

Izberi

Petek, 14. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

7 dni

SPARZIMMER DOPPEL

652€

Izberi

Sreda, 15. 12.
četrtek, 23. 12.

Munchen

8 dni

FAMILIENZIMMER

653€

Izberi

četrtek, 6. 01.
Sreda, 12. 01.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

653€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Nedelja, 19. 12.

Dunaj

7 dni

FAMILIENZIMMER

655€

Izberi

Sobota, 18. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

655€

Izberi

Sobota, 8. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

655€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER STANDARD

655€

Izberi

Petek, 28. 01.
Petek, 4. 02.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

655€

Izberi

Petek, 28. 01.
Sreda, 2. 02.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

656€

Izberi

Petek, 10. 12.
četrtek, 16. 12.

Munchen

6 dni

SPARZIMMER DOPPEL

657€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Nedelja, 30. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

658€

Izberi

Sobota, 11. 12.
Sobota, 18. 12.

Ljubljana

7 dni

FAMILIENZIMMER 2+2/3+1

659€

Izberi

Sreda, 5. 01.
Sreda, 12. 01.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

659€

Izberi

Sobota, 19. 02.
četrtek, 24. 02.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

659€

Izberi

četrtek, 16. 12.
četrtek, 23. 12.

Dunaj

7 dni

FAMILIENZIMMER

660€

Izberi

četrtek, 6. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

8 dni

FAMILIENZIMMER

660€

Izberi

Ponedeljek, 10. 01.
Nedelja, 16. 01.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

660€

Izberi

četrtek, 20. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

8 dni

FAMILIENZIMMER

660€

Izberi

Sreda, 8. 12.
Sreda, 15. 12.

Munchen

7 dni

FAMILIENZIMMER

661€

Izberi

Ponedeljek, 20. 12.
Sobota, 25. 12.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

662€

Izberi

Sobota, 8. 01.
četrtek, 13. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

664€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Nedelja, 16. 01.

Salzburg

7 dni

SPARZIMMER DOPPEL

664€

Izberi

Sreda, 19. 01.
Ponedeljek, 24. 01.

Munchen

5 dni

FAMILIENZIMMER

665€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER STANDARD

665€

Izberi

Sobota, 5. 02.
Sobota, 12. 02.

Ljubljana

7 dni

FAMILIENZIMMER 2+2/3+1

665€

Izberi

Sobota, 12. 02.
Sobota, 19. 02.

Ljubljana

7 dni

FAMILIENZIMMER 2+2/3+1

665€

Izberi

Sobota, 5. 03.
Sobota, 12. 03.

Ljubljana

7 dni

FAMILIENZIMMER 2+2/3+1

665€

Izberi

Nedelja, 3. 04.
Petek, 8. 04.

Linz

5 dni

FAMILIENZIMMER

665€

Izberi

Petek, 4. 02.
četrtek, 10. 02.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

666€

Izberi

Petek, 18. 02.
četrtek, 24. 02.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

666€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Nedelja, 19. 12.

Salzburg

7 dni

FAMILIENZIMMER

667€

Izberi

Sreda, 15. 12.
Ponedeljek, 20. 12.

Munchen

5 dni

SPARZIMMER DOPPEL

667€

Izberi

Petek, 14. 01.
četrtek, 20. 01.

Munchen

6 dni

SPARZIMMER DOPPEL

667€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Nedelja, 23. 01.

Salzburg

7 dni

FAMILIENZIMMER

667€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Nedelja, 30. 01.

Salzburg

7 dni

FAMILIENZIMMER

667€

Izberi

Nedelja, 30. 01.
Nedelja, 6. 02.

Salzburg

7 dni

FAMILIENZIMMER

667€

Izberi

Petek, 11. 02.
četrtek, 17. 02.

Munchen

6 dni

FAMILIENZIMMER

667€

Izberi

Sobota, 11. 12.
Sobota, 18. 12.

Gradec

7 dni

FAMILIENZIMMER

668€

Izberi

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com