Lega: ob 400 m dolgi peščeni plaži, približno 19 km od centra Hurgade in 15 km od letališča. V bližini se nahaja Senzo nakupovalni center.
Hotelska ponudba: skupno 480 sob; glavna restavracija, dve »a-la-carte« restavraciji (italijanska in orientalska), bar pri recepciji, bar ob bazenu, bar na plaži, orientalski kotiček z vodno pipo; trije bazeni (eden pozimi ogrevan), vodni park s 6 tobogani, otroški bazen; zdravniška oskrba; trgovinice, menjalnica, bankomat; brezžični internet. Hotel omogoča koriščenje določenih storitev v sosednjem/sestrskem hotelu Sentido Mamlouk Palace.
Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.
Economy sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini bar (ob prihodu napolnjen z vodo in sokovi), grelnik vode za kavo ali čaj, sef, balkon ali terasa. Možni dve dodatni ležišči. Slabša lega, brez razgleda in manjša površina.
Standardne sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, telefon, sat-tv, brezžični internet, mini bar (ob prihodu napolnjen z vodo in sokovi), grelnik vode za kavo ali čaj, sef, balkon ali terasa, nekatere na stransko morsko stran ali morsko stran (doplačilo). Možni dve dodatni ležišči.
Družinske sobe: enaka oprema kot standardne, večje in z ločenim spalnim delom za otroke. Možna tri dodatna ležišča.
Otroci: otroški bazen, vodni park s 6 tobogani, otroško igrišče, mini klub (3-12 let).
Šport: fitnes, tenis, namizni tenis, biljard, aerobika, joga, pilates, pikado, nogometno igrišče, odbojka na mivki, potapljaški center, surf center.
Wellness: jacuzzi, savna, parna kopel, masaže, frizer, lepotilni salon.
Zabava: dnevna in večerna animacija, diskoteka.
Vse vključeno:
Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 10.00 - 24.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.
• samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; prigrizki, sladice, sladoled;
• večerje v »a-la-carte« restavracijah: predhodna rezervacija;
• določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače; dnevno plastenka vode v mini baru in ob prihodu brezalkoholne pijače (polnjenje 1x tedensko);
• fitnes, uporaba tenis igrišča podnevi (predhodna rezervacija), namizni tenis, odbojka na plaži, pikado, aerobika; savna, parna kopel, jacuzzi;
• animacija, mini klub, vodni park (določene ure); 
• določene storitve v sosednjem/sestrskem hotelu Sentido Mamlouk Palace;
• kopalne brisače, ležalniki in senčniki, sef, brezžični internet.
Za plačilo: pijače po 24.00, prestižne, ustekleničene in uvožene pijače, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod »storitev vse vključeno«.
Opomba: v hotelskem resortu velja posebni »dress code«, ki prepoveduje nošenje kratkih hlač in krila v restavracijah, prav tako ni dovoljeno v restavracije vstopati v mokrih oblačilih ali kopalkah.

Naši namigi: na plaži, priljubljen hotel inih gostov, vodni park, ugodno za enostarševske in večje družine, priznana veriga Sunrise.

Povprečna ocena: 4.5/5
Spletna stran hotela: www.sunrisehotels-egypt.com
 

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.a.si/destinacije/arabeske/egipt/

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 28.10.2020.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Ne spreglejte - pomembno! POGOJI ZA VSTOP V EGIPT IN V SLOVENIJO TER DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU

POGOJI ZA VSTOP V EGIPT:

 • Slovenski potniki morajo ob prihodu v Egipt (letališči Hurgada in Sharm El Sheikh) obvezno predložiti negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred pristankom letala v Egiptu (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).
 • Potrdilo mora biti v pisni obliki in izdano v angleškem ali arabskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.
 • Potniki, ki pristanejo na letališčih Hurgada in Sharm El Sheikh lahko PCR (RT-PCR) COVID-19 test opravijo samoplačniško na letališču (testiranje opravlja Ministrstvo za zdravje Egipt), katerega cena znaša 30,00 USD. Potniki lahko po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel, kjer pa so do rezultata testa samoizolirani v sobi (hotel poskrbi v času samoizolacije za dostavo pijače in hrane v sobo) – hotelskih storitev v tem času ni možno koristiti.

 

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO:

 • Potnike, ki prihajajo iz države na rdečem seznamu (med te države spada Egipt), se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni.
 • Potniki, ki ob prehodu meje predložijo negativen COVID-19 test (PCR test opravljen 48 ur ali manj pred prihodom) ne bodo napoteni v karanteno.
 • PCR test za COVID-19 lahko samoplačniško opravite v Hurgadi. Republika Slovenija (Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo in NLZOH) priznava rezultate testiranj v »The central laboratory in Hurghada Altaelim Street – Dahar«, ki se nahaja v Hurgadi. Test je SAMOPLAČNIŠKI, potrebna pa je rezervacija termina (za test potrebujete potni list).
 • Ob povratku na letališče Jože Pučnik Brnik je za vstop v Slovenijo veljaven tudi negativni rezultat hitrega antigenskega testa opravljenega v državi članici EU, ki ga lahko opravite tudi na letališču ob povratku v Slovenijo po ceniku upravljalca letališča JP Brnik Fraport Slovenija (30,00€ za antigenski test – plačilo izključno s plačilno kartico). Več informacij najdete na spletni strani: https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000. Testiranje je samoplačniško, na test se je potrebno predhodno naročiti, obvezno pa potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanja.
 • Testiranje oz. negativni COVID-19 test je obvezen za otroke od dopolnjenega 13. leta naprej (vir: NIJZ, 18.01.2021).
 • Novo/pomembno: Vstop v Republiko Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega izvida testa dovoli tudi:
  • osebi, ki predloži potrdilo o pozitivnem PCR izvidu testa na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev;
  • osebi, ki predloži potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, MODERNA najmanj 14 dni in AstraZeneca najmanj 21 dni.

 

DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU:

 • V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, čiščenje sob in menjava brisač na zahtevo gosta, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi okrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.
 • Uporaba mask na destinaciji: Uporaba maske ali druge vrste zaščite ustno-nosnega predela je obvezna za odrasle in otroke, v hotelih ter v javnih zaprtih prostorih, prav tako na avtobusih/transferjih (hrana in pijača je na avtobusih prepovedana).
 • Ustrezna varnostna razdalja: Na prostem in v vseh zaprtih prostorih – je treba ohranjati ustrezno varnostno razdaljo 1,5 m.
 • Ukrepi v primeru okužbe z Covid-19 med bivanjem na destinaciji: V primeru morebitne okužbe z Covid-19, se oseba napoti v obvezno karanteno in ustrezno zdravljenje pod nadzorom zdravstvenega osebja. Egipt stroškov bivanja v času karantene in zdravstvenega zdravljenja v primeru Covid-19 ne pokriva. Vsem potnikom svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini, ki vključuje tudi Covid-19 zdravljenje. Priporočamo sklenitev zavarovanja Coris ali Vzajemna (z višjo premijo). Podrobne informacije dobite pri vašem prodajnem svetovalcu.

Egipčanski vizum: viza z asistenco lokalnega partnerja 30 € / osebi
Več informacij glede vizumskega postopka: KLIK!

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod). Poravnati je potrebno le doplačila za vstop/izstop v/iz države (vizum Egipt).

Cena vključuje:

 • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
 • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
 • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec,
 • predstavnika agencije v ini informacijski poslovalnici na letališču
 • storitve inega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Sunrise Garden Beach Resort
Datum potovanja Letališče Trajanje Storitve Cena Izberi

Sobota, 4. 12.
Sobota, 11. 12.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

789€

Izberi

Sobota, 11. 12.
Sobota, 18. 12.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

789€

Izberi

Sobota, 8. 01.
Sobota, 15. 01.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

789€

Izberi

Sobota, 15. 01.
Sobota, 22. 01.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

789€

Izberi

Sobota, 22. 01.
Sobota, 29. 01.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

789€

Izberi

Sobota, 29. 01.
Sobota, 5. 02.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

789€

Izberi

Sobota, 5. 02.
Sobota, 12. 02.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

789€

Izberi

Sobota, 12. 02.
Sobota, 19. 02.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

789€

Izberi

Sobota, 4. 12.
Sobota, 11. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

819€

Izberi

Sobota, 11. 12.
Sobota, 18. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

819€

Izberi

Sobota, 8. 01.
Sobota, 15. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

819€

Izberi

Sobota, 15. 01.
Sobota, 22. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

819€

Izberi

Sobota, 22. 01.
Sobota, 29. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

819€

Izberi

Sobota, 29. 01.
Sobota, 5. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

819€

Izberi

Sobota, 5. 02.
Sobota, 12. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

819€

Izberi

Sobota, 12. 02.
Sobota, 19. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

819€

Izberi

Sobota, 4. 12.
Sobota, 11. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

864€

Izberi

Sobota, 11. 12.
Sobota, 18. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

864€

Izberi

Sobota, 8. 01.
Sobota, 15. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

864€

Izberi

Sobota, 15. 01.
Sobota, 22. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

864€

Izberi

Sobota, 22. 01.
Sobota, 29. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

864€

Izberi

Sobota, 29. 01.
Sobota, 5. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

864€

Izberi

Sobota, 5. 02.
Sobota, 12. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

864€

Izberi

Sobota, 12. 02.
Sobota, 19. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

864€

Izberi

Sobota, 5. 03.
Sobota, 12. 03.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

869€

Izberi

Sobota, 12. 03.
Sobota, 19. 03.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

869€

Izberi

Sobota, 19. 03.
Sobota, 26. 03.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

869€

Izberi

Sobota, 26. 03.
Sobota, 2. 04.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

869€

Izberi

Sobota, 2. 04.
Sobota, 9. 04.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

869€

Izberi

Sobota, 16. 04.
Sobota, 23. 04.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

869€

Izberi

Sobota, 1. 01.
Sobota, 8. 01.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

899€

Izberi

Sobota, 5. 03.
Sobota, 12. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

899€

Izberi

Sobota, 12. 03.
Sobota, 19. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

899€

Izberi

Sobota, 19. 03.
Sobota, 26. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

899€

Izberi

Sobota, 26. 03.
Sobota, 2. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

899€

Izberi

Sobota, 2. 04.
Sobota, 9. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

899€

Izberi

Sobota, 9. 04.
Sobota, 16. 04.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

899€

Izberi

Sobota, 16. 04.
Sobota, 23. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

899€

Izberi

Sobota, 4. 12.
Sobota, 11. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

924€

Izberi

Sobota, 11. 12.
Sobota, 18. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

924€

Izberi

Sobota, 8. 01.
Sobota, 15. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

924€

Izberi

Sobota, 15. 01.
Sobota, 22. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

924€

Izberi

Sobota, 22. 01.
Sobota, 29. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

924€

Izberi

Sobota, 29. 01.
Sobota, 5. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

924€

Izberi

Sobota, 5. 02.
Sobota, 12. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

924€

Izberi

Sobota, 12. 02.
Sobota, 19. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

924€

Izberi

Sobota, 1. 01.
Sobota, 8. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

929€

Izberi

Sobota, 9. 04.
Sobota, 16. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

929€

Izberi

Sobota, 5. 03.
Sobota, 12. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

944€

Izberi

Sobota, 12. 03.
Sobota, 19. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

944€

Izberi

Sobota, 19. 03.
Sobota, 26. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

944€

Izberi

Sobota, 26. 03.
Sobota, 2. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

944€

Izberi

Sobota, 2. 04.
Sobota, 9. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

944€

Izberi

Sobota, 16. 04.
Sobota, 23. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

944€

Izberi

Sobota, 4. 12.
Sobota, 11. 12.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

969€

Izberi

Sobota, 11. 12.
Sobota, 18. 12.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

969€

Izberi

Sobota, 8. 01.
Sobota, 15. 01.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

969€

Izberi

Sobota, 15. 01.
Sobota, 22. 01.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

969€

Izberi

Sobota, 22. 01.
Sobota, 29. 01.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

969€

Izberi

Sobota, 29. 01.
Sobota, 5. 02.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

969€

Izberi

Sobota, 5. 02.
Sobota, 12. 02.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

969€

Izberi

Sobota, 12. 02.
Sobota, 19. 02.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

969€

Izberi

Sobota, 1. 01.
Sobota, 8. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

974€

Izberi

Sobota, 9. 04.
Sobota, 16. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

974€

Izberi

Sobota, 19. 02.
Sobota, 26. 02.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

999€

Izberi

Sobota, 26. 02.
Sobota, 5. 03.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

999€

Izberi

Sobota, 5. 03.
Sobota, 12. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1004€

Izberi

Sobota, 12. 03.
Sobota, 19. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1004€

Izberi

Sobota, 19. 03.
Sobota, 26. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1004€

Izberi

Sobota, 26. 03.
Sobota, 2. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1004€

Izberi

Sobota, 2. 04.
Sobota, 9. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1004€

Izberi

Sobota, 16. 04.
Sobota, 23. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1004€

Izberi

Sobota, 18. 12.
Sobota, 25. 12.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

1029€

Izberi

Sobota, 19. 02.
Sobota, 26. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

1029€

Izberi

Sobota, 26. 02.
Sobota, 5. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

1029€

Izberi

Sobota, 1. 01.
Sobota, 8. 01.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1034€

Izberi

Sobota, 9. 04.
Sobota, 16. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1034€

Izberi

Sobota, 5. 03.
Sobota, 12. 03.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1049€

Izberi

Sobota, 12. 03.
Sobota, 19. 03.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1049€

Izberi

Sobota, 19. 03.
Sobota, 26. 03.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1049€

Izberi

Sobota, 26. 03.
Sobota, 2. 04.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1049€

Izberi

Sobota, 2. 04.
Sobota, 9. 04.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1049€

Izberi

Sobota, 16. 04.
Sobota, 23. 04.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1049€

Izberi

Sobota, 23. 04.
Sobota, 30. 04.

Ljubljana

7 dni

promo, vrtna stran, 1/2(+2) promo, ALL

1049€

Izberi

Sobota, 18. 12.
Sobota, 25. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

1059€

Izberi

Sobota, 19. 02.
Sobota, 26. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

1074€

Izberi

Sobota, 26. 02.
Sobota, 5. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

1074€

Izberi

Sobota, 1. 01.
Sobota, 8. 01.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1079€

Izberi

Sobota, 9. 04.
Sobota, 16. 04.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1079€

Izberi

Sobota, 23. 04.
Sobota, 30. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, vrtna stran, 1/2(+2) standard, ALL

1079€

Izberi

Sobota, 18. 12.
Sobota, 25. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

1104€

Izberi

Sobota, 23. 04.
Sobota, 30. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, stranski pogled na morje, 1/2(+2) std delna morska, ALL

1124€

Izberi

Sobota, 19. 02.
Sobota, 26. 02.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1134€

Izberi

Sobota, 26. 02.
Sobota, 5. 03.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1134€

Izberi

Sobota, 18. 12.
Sobota, 25. 12.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1164€

Izberi

Sobota, 19. 02.
Sobota, 26. 02.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1179€

Izberi

Sobota, 26. 02.
Sobota, 5. 03.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1179€

Izberi

Sobota, 23. 04.
Sobota, 30. 04.

Ljubljana

7 dni

standard, morska stran, 1/2(+2) std morska, ALL

1184€

Izberi

Sobota, 18. 12.
Sobota, 25. 12.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1199€

Izberi

Sobota, 23. 04.
Sobota, 30. 04.

Ljubljana

7 dni

družinska suita, vrtna stran, 1/2(+3) družinska suita, ALL

1229€

Izberi

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com