Lega: ob 700 m dolgi peščeni plaži, približno 45 km od Hurgade in 40 km od letališča.
Hotelska ponudba: hotel, znan po visoki kvaliteti storitev; glavna restavracija, dve »a-la-carte« restavraciji (italijanska in žar), bar pri recepciji, bar ob bazenu, bar na plaži; večji bazenski kompleks (glavni bazen pozimi ogrevan), otroški bazen, velik vodni park; trgovinice, menjalnica; internetni kotiček (plačilo), brezžični internet pri recepciji (plačilo).
Kopalne brisače, ležalniki in senčniki ob bazenu in na plaži brezplačno.
Standardne resort view sobe: klimatska naprava, kopalnica z wc-jem, sušilec za lase, kopalni plašč, telefon, sat-tv, brezžični internet (na vprašanje in za plačilo), mini bar (plačilo), sef, balkon ali terasa, nekatere stranska morska stran ali na morsko stran (doplačilo). Možni dve dodatni ležišči.
Otroci: otroški bazen, otroško igrišče, mini klub (4-12 let).
Šport: fitnes, tenis, namizni tenis, squash, odbojka na mivki, nogomet, bilijard, pikado, surfanje, potapljanje, snorkljanje, vodni športi.
Golf: v neposredni bližini se nahaja golf igrišče Cascades z 18 luknjami. Ob predhodni potrditvi in plačilu vam lahko rezerviramo igranje golfa. Potrebovali bomo vaš handicap in želene štartne čase.

 • The Cascades Gary Player Championship golf igrišče od 50 €/osebo
 • The Cascades Par 3 Challenge golf igrišče od 30 €/osebo

Wellness: jacuzzi, savna, masaže, lepotilni salon.
Zabava: dnevna in večerna animacija, diskoteka.
Storitev polpenzion: samopostrežna zajtrk in večerja.
Vse vključeno (doplačilo): 
Pijača in hrana je na voljo ob določenih urah v določenih barih in restavracijah 12.00 - 23.00. Ure in program so informativni, natančnega prejmete v hotelu.
• samopostrežni zajtrk, kosilo in večerja; prigrizki, sladice;
• določene lokalne točene alkoholne in brezalkoholne pijače;
• določene športne aktivnosti;
• animacija, mini klub;
• kopalne brisače, ležalniki in senčniki, sef.
Za plačilo: pijače po 23.00, prestižne, ustekleničene in uvožene pijače, naravni sokovi ter vse, kar ni navedeno pod »storitev deluxe vse vključeno«.
Opomba: v hotelskem resortu velja posebni »Dress Code«, ki prepoveduje nošenje kratkih hlač in krila v restavracijah, srajc brez rokavov ter natikačev, prav tako ni dovoljeno v restavracije vstopati v mokrih oblačilih ali kopalkah.

Naši namigi: na eni izmed najlepših plaž v Egiptu, visoka kvaliteta storitev, dobra hrana.
*Pomembno: vodni park bo v obdobju 5.12. - 20.12. zaradi redne letne obnove zaprt.

Povprečna ocena: 4.5/5
Spletna stran hotela: www.sheraton-somabay.com

 

POMEMBNO: Več informacij o destinaciji, trenutno veljavnih ukrepih in podrobne informacije o pogojih za vstop/izstop in na-to vezanih potrebnih dokumentih preverite na: https://www.a.si/destinacije/arabeske/egipt/

OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod).

Opisi objektov so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 28.10.2020.

V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov ob morebitnih dodatnih varnostnih in sanitarnih ukrepih, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev.

Ne spreglejte - pomembno! POGOJI ZA VSTOP V EGIPT IN V SLOVENIJO TER DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU

POGOJI ZA VSTOP V EGIPT:

 • Slovenski potniki morajo ob prihodu v Egipt (letališči Hurgada in Sharm El Sheikh) obvezno predložiti negativen PCR test (RT-PCR) COVID-19, ki ni starejši od 72 ur pred pristankom letala v Egiptu (otroci do 6. leta v spremstvu s starši testa ne potrebujejo).
 • Potrdilo mora biti v pisni obliki in izdano v angleškem ali arabskem jeziku ter mora vsebovati sledeče podatke: ime in priimek potnika, datum in uro testa, identifikacijo oz. podatke in kontakt uradnega laboratorija oz. zdravstvene organizacije/organa, ki je izvedel test, uporabljeno tehniko za izvedbo testa ter negativni rezultat testa.
 • Potniki, ki pristanejo na letališčih Hurgada in Sharm El Sheikh lahko PCR (RT-PCR) COVID-19 test opravijo samoplačniško na letališču (testiranje opravlja Ministrstvo za zdravje Egipt), katerega cena znaša 30,00 USD. Potniki lahko po opravljenem PCR testu zapustijo letališče in se odpravijo v rezerviran hotel, kjer pa so do rezultata testa samoizolirani v sobi (hotel poskrbi v času samoizolacije za dostavo pijače in hrane v sobo) – hotelskih storitev v tem času ni možno koristiti.

 

POGOJI ZA VSTOP V SLOVENIJO:

 • Potnike, ki prihajajo iz države na rdečem seznamu (med te države spada Egipt), se zaradi morebitne okužbe z virusom SARS-CoV-2 napoti v karanteno za deset (10) dni.
 • Potniki, ki ob prehodu meje predložijo negativen COVID-19 test (PCR test opravljen 48 ur ali manj pred prihodom) ne bodo napoteni v karanteno.
 • PCR test za COVID-19 lahko samoplačniško opravite v Hurgadi. Republika Slovenija (Inštitut za mikrobiologijo in imunologijo in NLZOH) priznava rezultate testiranj v »The central laboratory in Hurghada Altaelim Street – Dahar«, ki se nahaja v Hurgadi. Test je SAMOPLAČNIŠKI, potrebna pa je rezervacija termina (za test potrebujete potni list).
 • Ob povratku na letališče Jože Pučnik Brnik je za vstop v Slovenijo veljaven tudi negativni rezultat hitrega antigenskega testa opravljenega v državi članici EU, ki ga lahko opravite tudi na letališču ob povratku v Slovenijo po ceniku upravljalca letališča JP Brnik Fraport Slovenija (30,00€ za antigenski test – plačilo izključno s plačilno kartico). Več informacij najdete na spletni strani: https://www.fraport-slovenija.si/sl/mediji/8000. Testiranje je samoplačniško, na test se je potrebno predhodno naročiti, obvezno pa potrebujete kartico zdravstvenega zavarovanja.
 • Testiranje oz. negativni COVID-19 test je obvezen za otroke od dopolnjenega 13. leta naprej (vir: NIJZ, 18.01.2021).
 • Novo/pomembno: Vstop v Republiko Slovenijo se brez napotitve v karanteno na domu in brez predložitve negativnega izvida testa dovoli tudi:
  • osebi, ki predloži potrdilo o pozitivnem PCR izvidu testa na SARS-CoV-2, ki je starejši od 21 dni, vendar ni starejši od šest mesecev, ali potrdilo zdravnika, da je oseba prebolela COVID-19 in od začetka simptomov ni minilo več kot šest mesecev;
  • osebi, ki predloži potrdilo o cepljenju zoper COVID-19, s katerim oseba dokazuje, da je od prejema drugega odmerka cepiva proizvajalca Biontech/Pfizer preteklo najmanj sedem dni, MODERNA najmanj 14 dni in AstraZeneca najmanj 21 dni.

 

DODATNA NAVODILA GLEDE NA SPREJETE UKREPE MINISTRSTEV V EGIPTU:

 • V hotelskih nastanitvah v skladu z navodili pristojnih inštitucij in ob upoštevanju standardov za dodatne varnostne in sanitarne ukrepe, lahko pride do prilagoditve ali omejitve koriščenja določenih storitev (npr. strežba obrokov s strani hotelskega osebja tudi v hotelih vse vključeno, omejeni obsegi delovanja wellness storitev, omejeno delovanja otroških klubov, čiščenje sob in menjava brisač na zahtevo gosta, poseben protokol v hotelskih bazenih, posebna ureditev plaž, posebno delovanje fitnes centrov ipd.). Vsi okrepi se izvajajo izključno za dodatno zaščito in varnost gostov.
 • Uporaba mask na destinaciji: Uporaba maske ali druge vrste zaščite ustno-nosnega predela je obvezna za odrasle in otroke, v hotelih ter v javnih zaprtih prostorih, prav tako na avtobusih/transferjih (hrana in pijača je na avtobusih prepovedana).
 • Ustrezna varnostna razdalja: Na prostem in v vseh zaprtih prostorih – je treba ohranjati ustrezno varnostno razdaljo 1,5 m.
 • Ukrepi v primeru okužbe z Covid-19 med bivanjem na destinaciji: V primeru morebitne okužbe z Covid-19, se oseba napoti v obvezno karanteno in ustrezno zdravljenje pod nadzorom zdravstvenega osebja. Egipt stroškov bivanja v času karantene in zdravstvenega zdravljenja v primeru Covid-19 ne pokriva. Vsem potnikom svetujemo sklenitev dodatnega zdravstvenega zavarovanja z asistenco v tujini, ki vključuje tudi Covid-19 zdravljenje. Priporočamo sklenitev zavarovanja Coris ali Vzajemna (z višjo premijo). Podrobne informacije dobite pri vašem prodajnem svetovalcu.

Egipčanski vizum: viza z asistenco lokalnega partnerja 30 € / osebi.
Več informacij glede vizumskega postopka: KLIK!


OTROCI: otroci do 2. leta potujejo na čarterskih poletih brezplačno (v primeru, da na destinaciji dopolnijo 2 leti plačajo strošek letalskega prevoza za izbrani odhod). Poravnati je potrebno le doplačila za vstop/izstop v/iz države (vizum Egipt).

Cena vključuje:

 • povraten let v izbran kraj, letališke in varnostne pristojbine,
 • 1 kos oddane prtljage do 20 kg in 1 kos ročne prtljage do 5 kg,
 • avtobusni prevoz do/iz izbranega objekta, razen kjer ni drugače navedeno,
 • 7 nočitev in storitev glede na izbrani objekt v standardnih dvoposteljnih sobah - glede na razporeditev hotelirja,
 • osnovno nezgodno zavarovanje, za primer nezgodnega dogodka nastalega med potovanjem, ki ga ni povzročil sam zavarovanec,
 • predstavnika agencije v ini informacijski poslovalnici na letališču
 • storitve inega predstavnika v izbranem kraju vašega letovanja.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Sheraton Soma Bay
Datum potovanja Letališče Trajanje Storitve Cena Izberi

Nedelja, 19. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

659€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

668€

Izberi

Nedelja, 19. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

700€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

709€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

712€

Izberi

Sobota, 18. 12.
četrtek, 23. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

721€

Izberi

Sreda, 15. 12.
Ponedeljek, 20. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

735€

Izberi

Sreda, 15. 12.
Sreda, 22. 12.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

736€

Izberi

Petek, 7. 01.
Sreda, 12. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

736€

Izberi

Petek, 14. 01.
Sreda, 19. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

736€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

753€

Izberi

Petek, 21. 01.
Sreda, 26. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

756€

Izberi

Sobota, 18. 12.
četrtek, 23. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

762€

Izberi

Nedelja, 19. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK

764€

Izberi

Petek, 28. 01.
Sreda, 2. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

766€

Izberi

Petek, 7. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

771€

Izberi

Petek, 14. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

771€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK

773€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

774€

Izberi

Sreda, 12. 01.
Ponedeljek, 17. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

775€

Izberi

Sreda, 15. 12.
Ponedeljek, 20. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

776€

Izberi

Petek, 7. 01.
Sreda, 12. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

777€

Izberi

Petek, 14. 01.
Sreda, 19. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

777€

Izberi

Sobota, 18. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

779€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Nedelja, 19. 12.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

783€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Nedelja, 16. 01.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

783€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Nedelja, 23. 01.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

783€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Nedelja, 30. 01.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

783€

Izberi

Nedelja, 30. 01.
Nedelja, 6. 02.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

783€

Izberi

Ponedeljek, 13. 12.
Nedelja, 19. 12.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

784€

Izberi

Nedelja, 20. 02.
Petek, 25. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

786€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Nedelja, 19. 12.

Munchen

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

787€

Izberi

Ponedeljek, 13. 12.
Sobota, 18. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

787€

Izberi

Petek, 7. 01.
četrtek, 13. 01.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

788€

Izberi

Petek, 21. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

791€

Izberi

Sreda, 15. 12.
Sreda, 22. 12.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

793€

Izberi

Sreda, 19. 01.
Ponedeljek, 24. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

795€

Izberi

Petek, 21. 01.
Sreda, 26. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

797€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Nedelja, 16. 01.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

798€

Izberi

Petek, 14. 01.
četrtek, 20. 01.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

798€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Nedelja, 23. 01.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

798€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Nedelja, 30. 01.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

798€

Izberi

Nedelja, 30. 01.
Nedelja, 6. 02.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

798€

Izberi

Sobota, 15. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

799€

Izberi

Sreda, 26. 01.
Ponedeljek, 31. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

805€

Izberi

Nedelja, 30. 01.
Petek, 4. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

806€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Sobota, 18. 12.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

807€

Izberi

Petek, 28. 01.
Sreda, 2. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

807€

Izberi

Petek, 21. 01.
četrtek, 27. 01.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

808€

Izberi

Sobota, 8. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

809€

Izberi

Sobota, 22. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

809€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

815€

Izberi

Sreda, 12. 01.
Ponedeljek, 17. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

816€

Izberi

četrtek, 6. 01.
Sreda, 12. 01.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

817€

Izberi

Sobota, 8. 01.
četrtek, 13. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

817€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Petek, 28. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK

817€

Izberi

Petek, 11. 02.
Sreda, 16. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

817€

Izberi

Nedelja, 6. 02.
Petek, 11. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

818€

Izberi

Sreda, 23. 02.
Ponedeljek, 28. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

819€

Izberi

četrtek, 6. 01.
četrtek, 13. 01.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

820€

Izberi

četrtek, 13. 01.
četrtek, 20. 01.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

820€

Izberi

četrtek, 20. 01.
četrtek, 27. 01.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

820€

Izberi

četrtek, 27. 01.
četrtek, 3. 02.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

820€

Izberi

Petek, 18. 02.
Sreda, 23. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

821€

Izberi

Sobota, 11. 12.
Sobota, 18. 12.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

823€

Izberi

Ponedeljek, 20. 12.
Sobota, 25. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

825€

Izberi

Sobota, 18. 12.
četrtek, 23. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK

826€

Izberi

Petek, 4. 02.
Sreda, 9. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

826€

Izberi

Ponedeljek, 10. 01.
Sobota, 15. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

827€

Izberi

Sobota, 15. 01.
četrtek, 20. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

827€

Izberi

Sobota, 22. 01.
četrtek, 27. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

827€

Izberi

Nedelja, 20. 02.
Petek, 25. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

827€

Izberi

Petek, 25. 02.
Sreda, 2. 03.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

827€

Izberi

Ponedeljek, 13. 12.
Sobota, 18. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

828€

Izberi

Petek, 7. 01.
Petek, 14. 01.

Munchen

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

828€

Izberi

Petek, 14. 01.
Petek, 21. 01.

Munchen

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

828€

Izberi

Sobota, 18. 12.
Petek, 24. 12.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

829€

Izberi

Ponedeljek, 13. 12.
Nedelja, 19. 12.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

834€

Izberi

četrtek, 24. 02.
Torek, 1. 03.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

834€

Izberi

Sreda, 9. 02.
Ponedeljek, 14. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

835€

Izberi

Sreda, 19. 01.
Ponedeljek, 24. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

836€

Izberi

Ponedeljek, 21. 02.
Sobota, 26. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

836€

Izberi

Ponedeljek, 24. 01.
Sobota, 29. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

837€

Izberi

Petek, 7. 01.
četrtek, 13. 01.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

838€

Izberi

Petek, 28. 01.
četrtek, 3. 02.

Munchen

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

838€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Nedelja, 19. 12.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

840€

Izberi

Sreda, 15. 12.
Ponedeljek, 20. 12.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK

840€

Izberi

Nedelja, 9. 01.
Nedelja, 16. 01.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

840€

Izberi

Nedelja, 16. 01.
Nedelja, 23. 01.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

840€

Izberi

Nedelja, 23. 01.
Nedelja, 30. 01.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

840€

Izberi

Nedelja, 30. 01.
Nedelja, 6. 02.

Salzburg

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

840€

Izberi

četrtek, 9. 12.
Sreda, 15. 12.

Dunaj

6 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

841€

Izberi

Petek, 7. 01.
Sreda, 12. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK

841€

Izberi

Petek, 14. 01.
Sreda, 19. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT MEERBLICK

841€

Izberi

Sobota, 12. 02.
Sobota, 19. 02.

Gradec

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

842€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Nedelja, 19. 12.

Dunaj

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

843€

Izberi

Petek, 28. 01.
Petek, 4. 02.

Munchen

7 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

843€

Izberi

Nedelja, 12. 12.
Nedelja, 19. 12.

Munchen

7 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

844€

Izberi

Sreda, 26. 01.
Ponedeljek, 31. 01.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER SEITLICHER MEERBL

846€

Izberi

Sreda, 16. 02.
Ponedeljek, 21. 02.

Munchen

5 dni

DOPPELZIMMER MIT GARTENBLICK

846€

Izberi

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com