Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu
· prost vstop na hotelski notranji in zunanji bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži (omejeno število)
· prost vstop v fitnes in wellness center
· pijača dobrodošlice (23.5.–2.9.)

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenu
· prost vstop na hotelski notranji in zunanji bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži (omejeno število)
· prost vstop v fitnes in wellness center
· pijača dobrodošlice (23.5.–2.9.)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Prebujanje čutov bi lahko poimenovali občutke na počitnicah v tem krasnem hotelu. Kulinarika – petka. Oprema – petka. Wellness razvajanje – petka. Nekaterim pomeni veliko tudi morska voda v bazenih. Kdo sploh še potrebuje morje?!

Opis

V turističnem naselju Katoro, približno 3 km od mesta Umag, se nahaja hotel Meliá Coral. Leta 2017 preurejena plaža je obložena s kamnitimi ploščami, posuta s prodom in travnata plaža v naravni senci. Oddaljena je 100 m. Na plaži so baldahini, ki so diskretno nanizani v borovem gozdičku, pa tudi novi viseči ležalniki.

Hotel je s svojim položajem ob urejeni obali Jadranskega morja popolna destinacija za še tako zahtevnega gosta. Namenjen je tistim, ki uživajo v lepotah življenja: koktejli, inovativna kuhinja in luksuzna wellness doživetja.

Po razvajanju v sodobnem in novejšem wellnessu se osvežite v zunanjem bazenu z morsko vodo, spočijte na terasi za sončenje, ali zaplavajte v notranjem bazenu z morsko vodo. Hotel ni primeren le za počitek, lahko greste na fitnes, se udeležite skupinskih vadb, kolesarite, se preizkusite v tenisu, se pridružite animaciji za odrasle… Vas mika zabava? Zavrtite se ob glasbi, preizkusite srečo v avtomat klubu ali si privoščite dober koktejl.

V hotelu je 244 sob in 6 razkošnih junior suit. Vse so klimatizirane in opremljene z minibarom, LCD TV, nekatere so z balkonom, na voljo je tudi brezplačen WiFi. Parkirišče pa je z doplačilom.

Mediteranska sveža in zdrava hrana v samopostrežni restavraciji bo dodatno poskrbela za vaše dobro počutje. S show cookingom vas bodo še lažje prepričali, da je hrana narejena z užitkom in vam bo zato še bolje teknila. V določenih terminih vas bodo 1 x tedensko presenetili s tematsko večerjo.

Sobe

  • D2 BM - classic french bed: manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=160 cm), 19–21 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, morska stran
  • DS2 - classic: dvoposteljna soba, 19–21 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon
  • DS2 B - classic: manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=160 cm), 19–21 m2; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon
  • DS2 B - classic french bed: manjša soba za največ 2 osebi z ožjim francoskim ležiščem (š=160 cm), 19–21 m2; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon
  • DS2-3 BM - premium: dvoposteljna soba, 23 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, morska stran

Koristne informacije

Prijava: do 14h, odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: brezplačna uporaba brisač za bazen in plažo; v času kosila je na voljo à la carte restavracija, tematska večerja enkrat tedensko (23.5.–2.9.). Zabaven in športni program za odrasle (v terminu 22. 5.–9.9.; fitnes, pilates, športni program, tematski večer, živa glasba). Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 2 sobi za invalide. Na voljo polnilna postaja za električna vozila.
Z doplačilom: parkirišče 1 €/dan; VIP parkirišče pred hotelom pribl. 6 €/dan, otroška posteljica 10 €/dan. Športne aktivnosti v bližini, tretmaji v wellness centru, baldahini ob bazenu.
Omejitve: notranji bazen ni ogrevan v poletnih mesecih. Psi niso dovoljeni. Omejeno število sončnikov in ležalnikov.

Taksa in prijava


Turistična taksa je vključena.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Hotel Meliá Coral for Plava Laguna

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com