Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelske bazene
· prost vstop v fitnes
· prost vstop v savne (2.4.-27.5. in 24.9.-28.10.2021)
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelske bazene
· prost vstop v fitnes
· prost vstop v savne (2.4.-27.5. in 24.9.-28.10.2021)
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Modra, bela in zelena se kot dolga zastava vlečejo skozi vso Makarsko riviero. Morje, sanjska plaža in naravna senca borov so tudi neposredno pred Hotelom Horizont, ki z veliko  infrastrukture vabi vse vrste gostov. Wellness na kar 2000 m², bazeni zunaj in notri, veliko  športnih aktivnosti in izletov …

Opis

Hotel Horizont se nahaja ob promenadi, obkrožen z borovim gozdom. 50 m od tod se nahaja čudovita prodnata plaža Nikolina. Do Baške Vode je pribl. 200 m.

Makarska riviera je znana po čudovitih dolgih prodnato-peščenih plažah, bogatih s senco borovih dreves. In prav ena takšnih se nahaja v bližini hotela. Ljubitelji dolgih sprehodov bodo prišli na svoj račun s sprehajalno promenado, ki na eno stran vodi do Brele, na drugo pa do Makarske. Priljubljena je med tekači, kolesarji, družinami in pari, ki jo izkoristijo za romantične sprehode. Ljubitelji tenisa pa se bodo razveselili teniškega igriška pred hotelom.

Spa & Wellness center se razprostira na 2000 m² in je razdeljen na dva dela. Spa del nudi notranji in zunanji bazen, whirpoole, izbiro med devetimi različnimi savnami. Medtem Wellness del ponuja sprostitev ob masaži, fitnes, kozmetični salon … Na plaži je velika izbira vodnih športov, preizkusite se lahko tudi v vihtenju loparja ali palice za biljard.

V hotelu je več kot 200 sodobnih in klimatiziranih sob s sat. TV, minibarom in sušilnikom za lase. Na voljo je tudi brezplačen WiFi. Parkiranje je na voljo z doplačilom.

Hotelska restavracija slovi po vrhunski kulinarični ponudbi, enkrat na teden vas bodo presenetili s tematsko večerjo. Poleg glavne samopostrežne restavracije sta na voljo še 2 à la carte restavraciji. Okušali boste lahko mediteransko hrano, jedi z žara in ribje jedi.

Sobe

  • DS2 B standard (DPB): dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon
  • DS2 MB standard (DMB): dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, morska stran
  • DS2-3 B (1/2+1) superior (TPB): dvoposteljna soba, 24 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, možnost dodatnega ležišča (raztegljiv fotelj, 80 x 200 cm)
  • DS2-3 BM (1/2+1)superior (TMB): dvoposteljna soba, 24 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča (raztegljiv fotelj, 80 x 200 cm)
  • ES1 B standard (DPB-SGL): nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, sef, telefon, balkon

Koristne informacije

Prijava: po 15h, odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možen najem sončnikov in ležalnikov na plaži. Vodni športi na plaži. Prost vstop v savne (2.4.-27.5. in 24.9.-28.10.2021) v ostalih terminih z doplačilom; ob prihodu na voljo majhna steklenica vode.
Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan, parkirišče 5 €/dan, sončniki in ležalniki na plaži vsak pribl. 5 €/dan, savna pribl. 12 €/3 ure; športne aktivnosti, masaže.
Omejitve: zunanji bazen je odprt predvidoma 1.5.–1.10., odvisno od vremenskih razmer. Omejeno število sončnikov in ležalnikov ob bazenu. Omejeno število parkirnih mest, rezervacija ni možna. Psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen bivanju invalidov.

Taksa in prijava


Turistična taksa plačana v agenciji.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Hotel Horizont

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com