LEGA: nahaja se na polotoku, 800 m od Vrsarja in v neposredni bližini Koversade. Od mesta ga loči le prijeten sprehod po stezi ob morju.

PLAŽA: kamnita, prodnata, betonirana, tlakovana, primerna tudi za otroke, z naravno senco. Senčniki in ležalniki na plaži (doplačilo). Na plaži tudi prhe, kabine za preoblačenje ter fitnes na prostem (street workout) z razsvetjavo in vodnim parkom.

PONUDBA NASELJA: paviljonskega tipa in ima recepcijo, Wi-Fi v celotnem naselju (brezplačno), klimatizirano restavracijo, picerijo, aperitiv bar in kavarno s teraso, frizer, lepotni salon, masaže, samopostrežno trgovino. Bazen za odrasle in otroke (sladka voda), ležalniki in senčniki (doplačilo). Animacija za otroke in odrasle vsak dan med 20.6. in 20.9. Parkirišče (nevarovano, brezplačno). Vsakodnevno varstvo otrok v igralnici med 11.-18. uro (1.7.-10.9.). Brezplačna hramba koles.

SOBE: klimatizirane, s kopalnico (kad ali prha/wc, sušilnik za lase), sef, balkon, TV, hladilnik, večina sob je obrnjena na morsko stran. Družinska soba: dve dvoposteljni sobi med seboj povezani z vrati (otrok na osnovnem ležišču). Hišni ljubljenčki so dovoljeni (le v nekaterih sobah, doplačilo).

PREHRANA: samopostrežni zajtrk in večerja.

ŠPORT: v bližini je športni center (doplačilo): potapljanje, teniška igrišča, šola tenisa, namizni tenis, mini golf, izposoja koles, potapljaška šola, košarkarsko igrišče, mali nogomet, odbojka, pikado, video igre, biljard, šola plavanja za neplavalce (oboje za otroke stare 6-12 let) v sklopu animacije.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Resort Petalon

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com