Hotel Plavi, ki je samo nekaj metrov oddaljen od plaže, je bil delno obnovljen leta 2016, ko so bili urejeni deli preddverja, recepcije in restavracije. Je kolesarski hotel, kar pomeni, da boste v njegovi ponudbi našli številne storitve za kolesarje: od prostora za popravila in vzdrževanje koles do posebne garaže za kolesa, pa tudi informacije za različne kolesarske izlete.

NE SPREGLEJTE:

  • otrok do 12 let biva brezplačno
  • vključena pijača ob večerji (27.03. – 26.09.2021)
  • možnost doplačila za kosilo​
LEGA: v naselju Zelena Laguna, 5 km od Poreča.
PLAŽA: prib. 30 m, skalnata, betonirana, prodnati zalivčki in travnate površine. Označena z Modro zastavo. Prhe, restavracije in bari. Ležalniki in sončniki brezplačno (omejeno število).
VSEBINE IN PONUDBA OBJEKTA: 3 nadstropja; recepcija, restavracija, menjalnica, sef (doplačilo), aperitiv bar, trgovina s spominki in časopisi, konferenčna dvorana, bike hotel (prilagojen hotel kolesarjem, prostor za hrambo koles, prostor za popravilo in vzdrževanje koles, informacije za kolesarske izlete). V sklopu naselja Zelena Laguna: restavracije, bari in trgovine, športni centri in športna dvorana, parkirišče (1 €/dan).
SOBE: 214 sob; klima, SAT TV, kopalnica (prha/WC), sušilnik za lase. Hladilnik na vprašanje (doplačilo). Dodatno ležišče-kavč v sobah 2+1 190×110 cm.
INTERNET: brezplačen WiFi.
BAZENI: zunanji bazen s sladko vodo 16×8 m, ležalniki ob bazenu (glede na razpoložljivost).
ŠPORTNE AKTIVNOSTI: brez doplačila: odbojka na mivki; z doplačilom: tenis, namizni tenis, mini golf, balinanje, odbojka, smučanje na vodi, jadranje, vodna kolesa, kolesa, nogomet, košarka, jadranje na deski, kanu, potapljanje, jahanje.
ANIMACIJA IN ZABAVA: po programu hotela v terminu 30.05. – 28.08.2021; aktivnosti za otroke – mini klub in mini disco (4-12 let, vsak dan razen sobote), aktivnosti za odrasle (jutranja telovadba ali vodna aerobika, športna tekmovanja), večerna zabava (živa glasba, animacijski program).
HIŠNI LJUBLJENČKI: niso dovoljeni.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

HOTEL PLAVI PLAVA LAGUNA

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com