Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Beach Bar Maestral je tista točka na plaži, kjer se boste najedli in vam več ne bo treba zapustiti tega koščka prodnatega raja. Sladkovodni bazen na terasi bo skril tiste, ki želijo malo več intime in miru. Ljubitelji avtohtone hrane pa si morate zapomniti samo dve magični besedi: »konoba Posejdon«.

Opis

Bluesun hotel Maestral leži na mirni lokaciji v bližini hotela Marina, pribl. 200 m od centra Brele. Prodnata plaža v senci borovcev je oddaljena pribl. 50 m. Na njej boste razen kabin za preoblačenje, našli še Beach Bar Maestral, kjer si lahko v sezoni potešite lakoto s prigrizki.

Če vam ni do poležavanja, se lahko odpravite na organiziran izlet. Otroci bodo navdušeni nad foto safarijem in ribjim piknikom, pridružijo pa se lahko zabavnim animatorjem sosednjega hotela Marina. Lepo sprehajališče, ki je speljano po celotni Breli, vas vabi na sprehod in odkrivanje bližnjih plaž, kot so Berulia, Stomarica, Vruja idr. Okolica nudi športne in vodne aktivnosti, tako da vas čaka aktiven družinski oddih v pravem pomenu besede.

Velik zunanji sladkovodni bazen vam bo nudil sprostitev po aktivnem dnevu. Če potrebujete dodatno sprostitev, lahko z doplačilom obiščete wellness & spa sosednjega hotela Soline. Pocrkljajte se z masažo ali nego obraza ali razstrupite svoje telo med savnanjem.

V hotelu je 69 klimatiziranih sob s sat. TV in minibarom. Večina sob ima balkon. Na voljo je tudi brezplačen WiFi.

Gastronomske užitke boste zadovoljili v prostorni samopostrežni hotelski restavraciji. Med zajtrkom boste ob jutranji kavici lahko opazovali sončni vzhod, med večerjo pa s kozarcem vina romantičen zahod. Dvakrat tedensko vas bodo presenetili s tematsko večerjo. Če želite poskusiti avtohtone jedi iz svežih domačih sestavin, obiščite konobo »Posejdon«.

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod), odjava do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, American Express, Maestro.
Prednosti: izposoja koles, teniška igrišča, vodni športi.
Z doplačilom: večerja 12 €/dan; otroška posteljica 10 €/dan (v terminu 29.5.–25.9., v ostalih terminih brezplačno), sončniki in ležalniki na plaži vsak 5–10 €/dan (odvisno od termina bivanja); športne aktivnosti.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Hotel ni prilagojen invalidom. Zunanji bazen je odprt v poletni sezoni, odvisno od vremenskih razmer.

Taksa in prijava


Turistična taksa je vključena.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Bluesun hotel Maestral

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com