Uživajte 7 nepozabnih dni na križarjenju po južnem Jadranskem morju od enega do drugega otoka. Sprostite se in dovolite kapitanu ter posadki da poskrbijo za vas. Zjutraj se boste lahko sproščali na palubi ter se sončili na prijetnem morskem zraku. Popoldnevi in večeri pa so skrbno organizirani z namenom, da lahko raziskujete najlepše Hrvaške destinacije s pomočjo lokalnih ekspertov.

 

1. DAN (sobota): SPLIT
Pot iz Splitskega letališča do pristanišča v Splitu. Prijavili se boste okoli 14:00 ure. Po nastanitvi, boste lahko uživali v vodenem ogledu mesta (kar pa žal nebo mogoče za zamudnike). Split je zgodovinsko mesto pod zaščito UNESCO. V mestu lahko vidite ostanke rimske arhitekture, Dioklacianovo palačo in ostanke Rimskega imperija. Po ogledu Splita sledi vrnitev na ladjo in sprejem na recepciji ob koktailu in zabava na krovu. Prenočili boste v Splitu.

 

2. DAN (nedelja): SPLIT - KORČULA
Zgodaj zjutraj boste odšli proti Korčuli, ki je najbolj znana kot rojstno mesto Marca Pola. Sledi postanek za kosilo v enem izmed zalivov. V zgodnjih popoldanskih urah je na sporedu prihod na Korčulo, temu pa sledi voden ogled mesta. Na tem otoku lahko najdete ogromno legend, zgodb in pripovedk. Ogled boste zaključili z degustacijo vin in aperitivov. Korčula ponuja na izbiro ogromno restavracij, barov in klubov, ki vam ponujajo prijeten zaključek dneva. Prenočitev bo na Korčuli.

 

3. DAN (ponedeljek): KORČULA - MLJET/DUBROVNIK
Naslednje jutro boste odšli proti jugu otoka Mljet. Sledi ogled slanih jezer v nacionalnem parku, kjer boste uživali v vožnji s čolnom po otoku Sv. Marije, kjer boste tudi obiskali zanimivosti tega otoka. Lahko boste najeli tudi kajak, kolo, vodni skuter ipd. za podroben ogled parka na lastno željo. Potem se boste vrnili v Dubrovnik, od koder vas bo kapitan odpeljal na večerno križarjenje ob starem mestnem obzidju. Na krovu bo tudi samopostrežna večerja. Prenočitev v Dubrovniku.

 

4. DAN (torek): DUBROVNIK
Po kosilu boste odšli do starega dela mesta na voden ogled mesta. Imeli boste priložnost fotografirati mesto medtem ko boste z žičnico odšli na Srđ od koder boste imeli fantastičen razgled. Za tiste z malo več energije pa priporočamo sprehod po znamenitem zidu ki je dolg 1940 m in se vije ob sprehajalni poti „Stradun". Prenočili boste v Dubrovniku.

5. DAN (sreda): DUBROVNIK - PELJEŠAC
Zgodnja plovba proti vasi Kučišće na Pelješacu, poznano po izvrstnem vinu. Pred kosilom kratek postanek na enem izmed izmed otokov Elaphiti, popoldan pa boste prispeli v Kučišće. Ta dan boste preživeli stran od obale. V popoldanskih urah boste odšli tudi do vasi Kuna, kjer bo sledila tura po vasi, obisk kmetije za konec pa še zabava z večerjo. Pozno boste odšli nazaj na ladjo in prenočili v Kučišću.

6. DAN (četrtek): PELJEŠAC - HVAR
Zjutraj se boste izkrcali in odšli proti Hvaru. Postanek za kosilo bo na malem otoku Šćedro, temu pa bo sledil premor za plavanje v Pakleni. V Hvar boste prišli popoldan. Hvar je najdaljši otok v Jadranskem morju, poznan po poljih sivke in njegovi lepoti. Po prihodu bo na sporedu kratka predstavitev sivkinih produktov, temu pa bo sledila tura po mestu. Na Hvaru je veliko znamenitosti: od renesančne katedrale z stolpom, do najstarejšega ljudskega gledališča v Evropi (l. 1612). Sledi sprehod nad mesto, ki nagrajuje s prekrasnim razgledom. Zvečer je na Hvaru ogromno zabavne ponudbe: od restavracij in barov, do kavarn, ki so odprti pozno v noč. Prenočitev bo na Hvaru.

7. DAN (petek): HVAR - BOL - MILNA ali PUČIŠČA
Vaša zadnja postaja bo na Braču in slikovitem mestecu Bol. Lahko se boste sprehodili ob obali ali zaplavali ob eni najznamenitejših plaž v Dalmaciji - Zlatni Rat. Bol je tipično ribiško mestece, ki so ga spremenili v turistično destinacijo. Po kosilu se boste vkrcali na ladjo in večer preživeli na poslovilni večerji kapitana z zabavnim programom. Prenočitev bo v kraju Milna ali Pučišča.

8. DAN (sobota): BOL - SPLIT
Zgodaj zjutraj boste zapluli proti Splitu, kjer se boste poslovili od posadke in novih prijateljev. Izkrcanje ob 9:00 h.

OPISI KABIN:
Kabine kategorije DELUXE, pod palubo/glavna paluba: prostornejše, bogato opremljene in klimatizirane z lastno kopalnico (prha, WC, sušilec za lase), zakonska postelja ali 2 postelji, sef. Na modernih ladjah dolžin 42 do  47m, velikost kabine cca. 8 do 14 m2.

OBVESTILO: kapitan lahko spremni smer v kolikor preceni, da je to bolje za ladjo in potnike. Nočitve se lahko izvedejo v drugih pristaniščih, če so predvidena zasedena. Vodenje poteka v hrvaškem in angleškem jeziku. 

POMEMBNO: Opisi so povzeti iz spletnih strani/brošur/informacij s strani partnerjev, na dan 26. 5. 2023.

 • Uporaba dvoposteljne kabine za eno osebo = +50% cene,
 • večerja na Korčuli = 40€/osebo,
 • na dodatnem ležišču v kabini 2+1 z 2 odraslima osebama otrok do 10 let -50% cene,
 • na dodatnem ležišču v kabini 2+1 z 2 odraslima osebama otrok od 10 let ali odrasla oseba -30% cene.

Cena vključuje:

 • Izbrano križarjenje,
 • polpenzion (samopostrežni zajtrk in 3-hodno kosilo ali večerja po programu),
 • 1l vode na osebo/dan, sadje čez dan, čaj/kava po kosilu, 
 • kapitanovo večerjo z zabavo,
 • spektakularna večerja ob plovbi ob dubrovniškem obzidju,
 • ogledi zunanjosti mest Dubrovnika, Hvara, Korčule in Splita, 
 • koktajl dobrodošlice,
 • tradiocionalni piknik na vasi (Pelješac), 
 • degustacija vina,
 • vstopnina v NP Mljet,
 • 2 brisači na osebo v kabinah,
 • menjava posteljnine tedensko, 
 • dnevno čiščenje kabin in menjava brisač,
 • wi-fi na ladji,
 • pristaniška pristojbina,
 • turistična taksa.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Dalmatinski raj deluxe

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 9:00 - 17:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si
Banner-za-agencije

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by TALLweb-digitalHOUSE

comicsnake.com