Več za vas

· brezplačni WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na zunanje hotelske bazene
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu
· prost vstop v savne in fitnes
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat v sobah premier (4*)

Več za vas

· brezplačni WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na zunanje hotelske bazene
· brezplačna uporaba ležalnikov ob bazenu
· prost vstop v savne in fitnes
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in copat v sobah premier (4*)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Sanjska lega hotela najbrž ne bi mogla biti lepša: pogled ima na idilično mestece, sicer pa leži na zelenem polotoku in ima vso plažo zase. Za športne terene se splača vstati zgodaj, čofotalčki pa bodo našli svoj prostor v bazenu s pomično kupolo. Miniklub za otroke in odličen vinski izbor za »tastare«.

Opis

Hotel Zora je nameščen na rtu polotoka. Ker je od centra kraja Primošten oddaljen le 500 m, je idealna lokacija za večerne obiske tega mesta. 50 m je do morja, kjer se razprostira prodnata plaža, na eni strani obdana z dišečimi borovci.

Spoznajte Primošten v vsej svoji lepoti: s sredozemsko arhitekturo, posebno lepimi kamnitimi hiškami in ozkimi ulicami, čarobno čistim morjem, cvrčanjem čričkov v borovih gozdovih, v katerih se lahko naužijete svežega in zdravega zraka. Naj vam morski vetrič mrši lase, ko vrtite pedale in si ogledujete mesto, naravo.

Želite v času dopusta biti aktivni? Uh, izbire kolikor si srce poželi. Teniško igrišče, igrišče za košarko, nogomet, minigolf, fitnes. Vsi tisti, ki ste na dopust prišli, da bi si predvsem spočili, boste navdušeni nad Wellnessom Boutique. V ogrevanem bazenu, nad katerim se bohoti lepa pomična kupola, boste na zdrav način pridobili zagorelo polt. Sprostili se boste tudi, če z vami potujejo otroci. V miniklubu, kjer je vse opremljeno po njihovih potrebah, bo zanje prav zabavno. Na terasi se nahajata tudi dva bazena, za plavalce in neplavalce.

V več kot 300 sobah najdemo sat. TV, klimatsko napravo, pa tudi balkon ali teraso. Na voljo so tudi večje družinske sobe. WiFi je na voljo pri recepciji, v aperitiv in piano baru, ter v sobah. Parkirišče je na voljo z doplačilom.

Gastronomska ponudba je bogata, samopostrežna restavracija je nalašč za vse, ki radi dobro in pestro jeste. Nikakor pa ne smete pozabiti poskusiti vina babič, ki ga uspešno vzgajajo v stoletnih vinogradih nad Primoštenom.

Sobe

  • DR2-4 B family comfort (3*): družinska soba 36 m²; 2 dvoposteljni sobi, kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, hladilnik na vprašanje (z doplačilom), telefon, balkon
  • DS2-3 B comfort (3*): dvoposteljna soba, 21 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, hladilnik na vprašanje (z doplačilom), telefon, balkon, možnost dodatnega ležišča
  • DS2-3 B premier club (4*): dvoposteljna soba 21 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, minibar, sef, telefon, balkon, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 comfort (3*): enoposteljna soba 21?? m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, brezplačen WiFi, hladilnik na vprašanje (z doplačilom), telefon, balkon

Koristne informacije

Prijava: po 15h, odjava: do 11h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: gostom je na voljo brezplačni vstop v savne, fitnes, animacija za otroke in odrasle. Športi: nogomet in košarka, z doplačilom pa tudi namizni tenis, 3 peščena teniška igrišča in minigolf.
Z doplačilom: kosilo 12 €, otroška posteljica 6 €/dan, parkirišče 3,5 €/dan (od 16.3.–31.5. in od 1.10.–31.10.), parkirišče 5 €/dan (visoka sezona 1.6.–30.9.), sef na recepciji 4 €/dan (premium sobe brez doplačila), hladilnik v comfort sobah (na vprašanje) 5 €/dan.
Omejitve: zunanji bazeni odprti v času obratovanja hotela oz. odvisno od vremenskih razmer, rednega vzdrževanja ali tehničnih težav. Hotel ni prilagojen invalidom. Psi niso dovoljeni.

Taksa in prijava


Turistična taksa plačana v agenciji.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Hotel Zora

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com