Hotel Donat se nahaja v turističnem naselju Borik, prib. 3 km od starega mestnega jedra Zadra. Hotel je še posebej priljubljen pri družinah, ki iščejo ugodno all inclusive storitev. V poletnih mesecih je poskrbljeno za otroško zabavo in druge aktivnosti.

 

LEGA: v sklopu turističnega naselja Borik, Zadar prib. 3 km.
PLAŽA: prodnata plaža s ploščadmi za sončenje ter senčnimi travnatimi površinami. Zgradba I je neposredno ob plaži, zgradba II pa oddaljena prib. 150 m. Možnost najema sončnikov in ležalnikov.
VSEBINE IN PONUDBA OBJEKTA: 2 zgradbi Donat I in Donat II; recepcija, bar, restavracija, terasa, frizer, konferenčni prostori, brezplačno nevarovano parkirišče.
SOBE: 240 sob; klima, SAT TV, telefon, kopalnica (prha/WC). Možnost družinskih sob.
INTERNET: brezplačen WiFi.
BAZENI IN WELLNESS: zunanji bazen, sončniki in ležalniki ob bazenu brezplačno (glede na razpoložljivost); z doplačilom: Aquapura Thalasso&Spa Center Borik (2.500 m2, zunanji in notranji bazeni, bazen z vodno drčo, bazen z reko, masažni bazeni, cardio fitnes, prostor za gimnastiko, finska savna, turška kopel, solarij, masaže).
ŠPORTNE AKTIVNOSTI: z doplačilom, v bližini: center vodnih športov na plaži (deluje sezonsko), tenis, potapljaški center.
ANIMACIJA IN ZABAVA: dnevna in večerna animacija za otroke  (od 3. leta dalje) in večerni program za odrasle. Aktivnosti animacije potekajo vsak dan razen sobote (predvidoma 09.06. – 08.09.).
HIŠNI LJUBLJENČKI: niso dovoljeni.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

HOTEL DONAT

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com