Več za vas

· brezplačen WiFi v skupnih prostorih in v sobah
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi v skupnih prostorih in v sobah
· brezplačno hotelsko parkirišče

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Film Bratovščina sinjega galeba je bil posnet prav v tem idiličnem zalivu, kjer je danes nekaj hiš in ta družinsko voden hotel. Če si želite pobegniti iz norega sveta, pobegnite sem. Tu postržejo svežo ribo in tu ni drenjanja na plaži. Lahko pa najamete čoln in odkrivate bližnje osamljene zalivčke.

Opis

Hotel Timun se nahaja tik ob morju, v zalivu Pokrivenik, ki leži na sredini otoka Hvar in je obrnjen proti Makarski rivieri. Mesto Jelsa je oddaljeno 30 km in Stari Grad 40 km. Betonska in manjša prodnata plaža sta oddaljeni le 10 m.

Manjši družinski hotel se rad pobaha z bujnim mediteranskim zelenjem, hribi in čistim morjem. Ste kot otroci brali ali gledali film Bratovščina Sinjega galeba? Prav tukaj so pred desetletji snemali mladinski film. Najamete lahko motorni čoln in pokukajte v bližnji zaliv s prodnato plažo ter preverite ali se je od takrat, kaj spremenilo. Zagotovo pa boste uživali v čistem morju in miru, saj je zaradi strmih klifov nedostopna.

Če na Hvaru še niste bili in bi ga želeli pobližje spoznati, se lahko odpravite tudi na izlet z ladjico in z morja občudujete lepote, ki jih je ustvarila mati narava. Hotel je prava izbira za mirne in sproščujoče počitnice, z obilo morja, sonca in vodnih užitkov.

V hotelu je 14 sob, zato tukaj ne bo prav bučno. Te so klimatizirane in preprosto opremljene s sat. TV, sušilnikom za lase in brezplačnim WiFijem.

Restavracija ponuja samopostrežni zajtrk in postreženo večerjo, izbirate lahko med mesnim in ribjim menijem. Uživali boste v skrbno pripravljenih jedeh iz svežih sestavin in morskih specialitetah.

Sobe

  • DS2-3 B: dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava WiFi, balkon, možnost dodatnega ležišča (na vprašanje)
  • DS2-3 BM: dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča (na vprašanje)
  • DS2-4 BM: dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča (pograd)
  • ES1 B (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljni sobi (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava WiFi, balkon
  • ES1 BM (single use): nastanitev ene osebe v dvoposteljni sobi (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, sat. TV, klimatska naprava, balkon, morska stran

Koristne informacije

Prijava: po 14h, odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, American Express, Maestro.
Prednosti: Možnost najema avtomobila.
Z doplačilom: psi 6–10 € (odvisno od datuma bivanja). Prevoz s čolnom do prodnate plaže in nazaj 2 €/osebo, otroci do 8. leta brezplačno.
Omejitve: hotel ni prilagojen invalidom.

Taksa in prijava


Turistična taksa plačana v agenciji

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Hotel Timun

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by TALLweb-digitalHOUSE

comicsnake.com