Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela in v sobah
· brezplačna uporaba zunanjega bazena

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela in v sobah
· brezplačna uporaba zunanjega bazena

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

S toskanskim pridihom in dalmatinskim srcem. Šarmanten hotel je v bistvu zgodovinska vila, ki je dobila novo preobleko. Ob njej je še depandansa. A zares omembe vredna ob njej je v bistvu terasa z bazenom in tistimi mehkimi ležalniki, o katerih sanjamo vse leto. Središče mesta je nekaj korakov vstran.

Opis

Hotel Villa Donat in depandansa Donat ležita v mirnem okolju, obdanem s parkom. Prodnata, betonirana in peščena plaža, z možnostjo najema sončnikov in ležalnikov, je oddaljena 150 m. Središče kraja Sveti Filip i Jakov je oddaljeno 100 m, do živahnega Biograda na Moru pa je pribl. 3 km.

Kraj Sv. Filip i Jakov leži med Zadrom in Šibenikom. Od tod boste imeli odlično izhodišče za družinske enodnevne izlete. Slapovi Krke, nacionalni park Kornati, Velebit z izvirom Zrmanje ali le nekaj kilometrov oddaljeno sladkovodno Vransko jezero bodo dali vašim počitnicam piko na i.

Družinam je prilagojen tudi šarmanten hotel, ki se nahaja v zgodovinski vili. Pred kratkim obnovljen objekt vas bo navdušil s svojo prostorno restavracijo in barom s teraso, ki je obdana s čudovitim mediteranskim rastjem. Za osvežitev bo poskrbel zunanji bazen ob vili, Beach bar Donat, ki se nahaja na plaži, 150 m od hotela, pa bo pogasil žejo. Otroci bodo prav gotovo veseli igral na vodi.

Hotel sestavljata 2 zgradbi. Glavna zgradba, obnovljena zgodovinska vila, s štirimi zvezdicami ima 16 klimatiziranih sob s sat. TV in minibarom, depandansa s tremi zvezdicami pa 56 klimatiziranih sob, v katerih je sat. TV. Na voljo je tudi brezplačen WiFi. Javno parkirišče ob hotelu na voljo proti doplačilu.

V restavraciji, ki se nahaja v glavni zgradbi, so na voljo samopostrežni obroki.

Sobe

  • DS2-3 - superior (hotel 4*): dvoposteljna soba, 21 m²; kopalnica s kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, sef, minibar, telefon, brezplačen WiFi, sat. TV, možnost dodatnega ležišča
  • DS2-3 comfort (depandansa 3*): dvoposteljna soba, 18 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, sat. TV, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 - comfort (depandansa 3*): enoposteljna soba; kopalnica s prho, sušilnik za lase, klimatska naprava, telefon, brezplačen WiFi, sat. TV

Koristne informacije

Prijava: po 14h (javiti pozen prihod do 20h), odjava: do 10h.
Kartice: Ma­stercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: možna je brezplačna menjava večerje za kosilo.
Z doplačilom: kosilo 15 €/dan, otroška posteljica 8 €/dan, manjši psi 20 €/dan, parkirišče 5 €/dan; sončniki in ležalniki na plaž,; športne aktivnosti.
Omejitve: hotel in depandansa nista prilagojena invalidom. Omejeno število parkirnih mest.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 14 HRK/osebo na dan (otroci: -100% do 12 let, - 50% 12-18 let).

Na morje z avtobusom

Si želite popolnoma brezskrben dopust? Potem se nam pridružite na našem organiziranem prevozu do hotala in Ville Donat v Sv. Filipu i Jakovu. Tako boste svoj dopust pričeli takoj za tem, ko boste zaklenili domača vrata, in si privoščili brezskrben dremež na naših udobnih avtobusih.

Povratni avtobusni prevoz do hotela vsako nedeljo od 6.6. do 12.9.

Ne prezrite: cena povratnega avtobusnega prevoza že za 59 €/osebo.

Cena povratnega avtobusnega prevoza velja pri min. 40 potnikih. Obvezno doplačilo pri manjšem številu: 20 €/osebo pri 32–39 potnikih, 40 €/osebo pri 24–31 potnikih.
Cena prevoza je pri ponudbi že prišteta k ceni nastanitve in vključuje vse stroške. Na prevozih je poskrbljeno za predpisane varnostne ukrepe.

Vstopna mesta:
Maribor, Celje, Ljubljana in Novo mesto
Točne ure odhodov bodo razvidne iz končnega obvestila.

Ob rezervaciji aranžmaja Turistične agencije Sonček lahko v določenih terminih z doplačilom rezervirate avtobusni prevoz.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Villa Donat in depandansa

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com