Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop v wellness in fitnes
· brezplačna uporaba ležalnikov, sončnikov in kopalnih brisač ob bazenu

Več za vas

· brezplačen WiFi na recepciji, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· prost vstop v wellness in fitnes
· brezplačna uporaba ležalnikov, sončnikov in kopalnih brisač ob bazenu

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Ob dvižnem mostu, ki je za otroke večna atrakcija. Leži v centru in ima najboljšo slaščičarno daleč naokoli. Od popolnoma prenovljenega hotela se malce sprehodite do prve plaže, a tisti pravi ljubitelji Murterja se vsak dan kopajo na drugi. Sredi »haciende« je prijetna terasa z bazenom. Pozdravite Davorja. :)

Opis

Hotel Borovnik leži v središču mesta Tisno na otoku Murter, tik ob morju. Hotelska plaža Veliki Ban je prodnata in oddaljena pribl. 500 m. Priljubljena plaža Jazina z drobnim prodom je oddaljena pribl. 1500 m. Plaža Sv. Andrija je naravna prodnata plaža ob borovem gozdu, oddaljena pribl. 1500 m. V bližini je privez za čolne.

Okolica je idealno izhodišče za izlete, npr. na Kornate, slapove Krke, v Šibenik ... Tudi ljubitelji potapljanja in nordijske hoje boste tukaj prišli na svoj račun. Zanimivost kraja pa je dvižni most ob hotelu, ki povezuje otok in kopno.

Hotel z družinskim vzdušjem ima bogato zgodovino, saj so ga zgradili že leta 1923; danes pa je to sodoben objekt, ki ga vodi družina, zato boste tukaj zagotovo deležni prave dalmatinske gostoljubnosti. Pa ne samo to, hotel so v letu 2017 popolnoma prenovili oziroma dogradili in povečali število sob ter dodali manjši wellness in fitnes. Privoščite si sproščanje v dveh savnah, v whirpoolu ali med masažo. Prikupno so opremili tudi restavracijo. Na prijetni terasi s slaščičarno boste preživeli prijetne urice po kopanju v novem sladkovodnem bazenu, ki se nahaja na sončni terasi, kjer so tudi ležalniki in sončniki.

V hotelu je 62 klimatiziranih in udobnih sob z LCD TV in brezplačnim WiFi-jem. Parkirišče z doplačilom.

Hotelski kuharski mojstri vam radi pripravijo tudi morske in tipične dalmatinske jedi v novi restavraciji. Zajtrk in večerja sta samopostrežni. Ko si boste pijačo zaželeli na plaži, vam jo postrežejo kar v morju.

Sobe

  • DS2-3 premium standard (17 m2): dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, minibar (na zahtevo gosta – priporočilo HZJZ), LCD TV, sef, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča (za otroka do 7 let)
  • DS2-3 superior (25 m2): dvoposteljna soba, 25 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, minibar (na zahtevo gosta – priporočilo HZJZ), LCD TV, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča (za otroka do 15 let)
  • EC2 economy best price (15m2): dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, minibar (na zahtevo gosta – priporočilo HZJZ), LCD TV, sef, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča (za otroka do 7 let)
  • EC2 economy standard (15m2): dvoposteljna soba, 17 m²; kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, minibar (na zahtevo gosta – priporočilo HZJZ), LCD TV, sef, telefon, brezplačen WiFi, možnost dodatnega ležišča (za otroka do 7 let)
  • ES1 standard: nastanitev ene osebe v dvoposteljni sobi (single use); kopalnica s prho ali kadjo, sušilnik za lase, klimatska naprava, minibar, LCD TV, sef, telefon, brezplačen WiFi

Koristne informacije

Prijava: po 16h (javiti pozen prihod po 21h), odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Maestro.
Z doplačilom: otroška posteljica 5 €/dan; predhodna rezervacija parkirišča pred hotelom 10 €/dan (omejeno število parkirnih mest, najem parkirišča možen za najmanj 5 dni), javno parkirišče (pred hotelom) 21 €/teden oz. po veljavnem ceniku občine; predhodna rezervacija parkirišča ob plaži (pribl. 500 m od hotela; najem parkirišča možen za najmanj 5 dni) 5 €/dan; ležalniki na plaži pribl. 2 €/dan (predhodna rezervacija in plačilo na recepciji s popustom).
Prednosti: poleti 3 x tedensko živa glasba. Hotel je prilagojen za invalide, na voljo 2 sobi.
Omejitve: psi niso dovoljeni. Zunanji bazen obratuje predvidoma 15.5.–15.9., odvisno od vremenskih razmer.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,6 EUR na osebo na dan.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Hotel Borovnik

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com