Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela
· brezplačno hotelsko parkirišče
· vključena pijača ob večerji

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela
· brezplačno hotelsko parkirišče
· vključena pijača ob večerji

Opis

Hotel Brzet leži v mirni okolici, pribl. 800 m od živahnega in lepo urejenega mestnega jedra Omiša, do katerega lahko pridete po obalni promenadi. Lepa prodnata plaža z naravno senco borovcev je neposredno ob hotelu, na njej pa je mogoče najeti sončnike in ležalnike.

Še niste bili v tem majhnem starodavnem dalmatinskem mestu, ki se nahaja prav ob izlivu reke Cetinje? Potem je skrajni čas, da obiščete kraj, ki je bil nekoč gnezdo razvpitih piratov, ki so veljali za najnevarnejše v Sredozemlju. Utrdbe, cerkve in ostali dokazi burne zgodovine mesta pa niso edini razlog za obisk. Številne plaže in zalivi s kristalno čistim morjem, mediteranska vegetacija in bogata gostinska ponudba obljubljajo nepozaben oddih vsem, ki iščejo zatočišče in se želijo umakniti sodobnemu in stresnemu vsakdanu.

Če se želite nadihati svežega zraka in poležavati, ostanite v hotelu in se sproščajte ob plaži ali na travnatih površinah pod borovci ob paviljonih. Če se boste želeli razgibati, povprašajte pri receptorju o športnih aktivnostih v bližini, z veseljem vam bo pomagal in svetoval. Zvečer pa si le privoščite nekaj zabave in se razgibajte med plesom ob živi glasbi.

Skupaj je v naselju 88 klimatiziranih sob, ki so razporejene v 3 paviljone. Imajo klimatsko napravo, sat. TV in mini hladilnik. Prav vse imajo tudi balkone in so obrnjene na morsko stran. Brezplačen WiFi je na voljo v avli hotela.

Hotel ima klimatizirano restavracijo z veliko teraso. Čaka vas okusen samopostrežni zajtrk. Če boste v hotelu tudi večerjali ali kosili, imate na izbiro menije, ki jih vam bodo postregli, med tem ko bo solata samopostrežna. Ob večerji je vključena neomejena pijača (sok, voda, vino).

Sobe

  • DS2 BM: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sat. TV, klimatska naprava, mini hladilnik, telefon, balkon, morska stran
  • DS2-3 BM: dvoposteljna soba, 20 m²; kopalnica s prho, sat. TV, klimatska naprava, mini hladilnik, telefon, balkon, morska stran, možnost dodatnega ležišča
  • ES1 BM single use: nastanitev ene osebe v dvoposteljno sobo (single use); kopalnica s prho, sat. TV, klimatska naprava, mini hladilnik, telefon, balkon, morska stran

Koristne informacije

Prijava: po 14h, odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Maestro.
Prednosti: vključena pijača ob večerji (neomejena pijača: belo in rdeče vino, sok in voda); možnost doplačila polni penzion (ob kosilu vključena pijača); v bližini vodni športi.
Z doplačilom: otroška posteljica 3 €/dan; sončniki in ležalniki na plaži vsak pribl. 3 €/dan. Psi 7 €/dan.
Omejitve: hotel ni prilagojen bivanju invalidov. Pijača ob kosilu in večerji je v obdobju od 11.6.-10.9. samopostrežna (šankomat), v ostalih terminih je strežena.

Taksa in prijava


PLAČILO PRI RECEPCIJI: turistična taksa 1,40 EUR/osebo na dan, (otroci: -100% do 12 let, -50% 12-18 let).

Na morje z avtobusom

Si želite popolnoma brezskrben dopust?

Potem se nam pridružite na našem organiziranem prevozu do Turističnega naselja Brzet v Omišu. Tako boste svoj dopust pričeli takoj za tem, ko boste zaklenili domača vrata, in si privoščili brezskrben dremež na naših udobnih avtobusih.

Povratni avtobusni prevoz do hotela vsako nedeljo od 5.6. do 18.9.

Ne prezrite: cena povratnega avtobusnega prevoza že za 49 €/osebo.

Cena povratnega avtobusnega prevoza velja pri min. 40 potnikih. Obvezno doplačilo pri manjšem številu: 10 €/osebo pri 32–39 potnikih, 20 €/osebo pri 24–31 potnikih.

 
Cena prevoza je pri ponudbi že prišteta k ceni nastanitve in vključuje vse stroške.
Na prevozih je poskrbljeno za predpisane varnostne ukrepe.

Vstopna mesta:
Maribor, Celje, Ljubljana in Novo mesto
Točne ure odhodov bodo razvidne iz končnega obvestila.

Ob rezervaciji aranžmaja Turistične agencije Sonček lahko v določenih terminih z doplačilom rezervirate avtobusni prevoz.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Turistično naselje Brzet

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com