LEGA: naselje se nahaja na rahli vzpetini 4 km severno od mesta Rovinj. Nudi bogato paleto zabave in športa, tako na plaži, kot v sklopu naselja.

PLAŽA: kamnita, prodnata, peščena, betonirana z naravno senco. Možnost najema ležalnikov in senčnikov (doplačilo). Prhe na plaži.

PONUDBA NASELJA: trgovina, penzionska restavracija (tudi à la carte, Pastry shop) s teraso, 2 bara na plaži, majhno pristanišče, picerija, Grill Planika, restavracija Lumnia, Pool bar, Fast Food, pekarna, prodajalna sadja in zelenjave, masaža. Bogata športna ponudba: bazeni (2 za odrasle in otroški, oba z morsko vodo), ležalniki in senčniki (doplačilo), teniška igrišča, odbojka, mini golf, deskanje na vodi, namizni tenis, otroško igrišče, izposoja koles, banana… V naselju je tudi velika plesna terasa. Animacija za odrasle in najstnike, Mini klub za otroke od 5 do 12 let  in Teen club za otroke stare od 12 do 18 let (razen sobote). Wi-Fi (deloma pokrit). Gosti lahko bivajo v studijih (polpenzion) ali v apartmajih (najem). Brezplačno parkirišče.

SOBE ****: soba 1/2 standard: obnovljeni, klimatizirani, komfortni enosobni studii, s kopalnico (kad/wc, sušilnik za lase), kuhinjska niša z aparatom za kavo in mikrovalovno pečico, TV, sef, terasa.

Soba 1/2+1 superior: ima dodatno še raztegljivo ležišče. Nastanitev možna za max. 3 osebe.

Hišni ljubljenčki so dovoljeni (doplačilo).

PREHRANA: samopostrežni zajtrk in večerja (doplačilo).

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Resort Amarin

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com