Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži
· brezplačna uporaba brisač za bazen in plažo (ob kavciji)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Več za vas

· brezplačen WiFi v avli hotela, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen
· brezplačna uporaba sončnikov in ležalnikov ob bazenu in na plaži
· brezplačna uporaba brisač za bazen in plažo (ob kavciji)
· brezplačno hotelsko parkirišče

Opis

Udoben hotel Aminess Lume leži v majhnem ribiškem mestu Brna, ki je od Prižbe oddaljeno približno 4 km in od centra kraja približno 200 m. Skalnato-prodnata plaža pred hotelom je opremljena z manjšim barom in trgovinico.

V manjšem, lepo prenovljenem hotelu lahko preživite miren dopust. Popestrite ga z izleti po otoku, potapljanjem, ribolovom, jadranjem na deski ali z vedno bolj priljubljenimi izleti s kanuji. Hotelska ponudba privablja tako družine kot tiste, ki si želijo zgolj počitka s knjigo ali križankami v rokah. Uživate lahko tudi na terasi manjšega sladkovodnega bazena.

Mirno zavetje hotela in kraj, kjer se morje poljublja z otokom predstavlja romantični pobeg v dvoje parom. Dolgi sprehodi ob sončnem zahodu, večerje v mesečini, skrita zavetja teras ob kozarčku božanske kapljice vina v družbi prepevajočega morja. Smo omenili skrite uvale? Čas se bo ustavil.

Hotel ima 82 sodobno opremljenih sob, večina njih obrnjenih na morsko stran. Od leta 2018 so še posebej lepe – prenovljene. V vseh so minibar, LCD TV, klimatska naprava in brezplačen WiFi.

Začinite svoj oddih z izbranimi lokalnimi jedmi, kapljicami deviškega oljčnega olja in znanim otoškim vinom pošip. Čaka vas kulinarično razvajanje hotelske samopostrežne restavracije. Z osupljivim pogledom na uvalo in okusnimi prigrizki vas bo razvajal aperitiv bar Val. Privoščite si!

Sobe

  • DS2 B M: dvoposteljna soba, pribl. 20 m²; kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon, morska stran, balkon
  • EC2 - economy: dvoposteljna soba, pribl. 20 m²; katerakoli soba v hotelu, kopalnica s prho, sušilnik za lase, LCD TV, brezplačen WiFi, klimatska naprava, minibar, telefon

Koristne informacije

Prijava: po 15h (javiti pozen prihod), odjava: do 10h.
Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
Prednosti: brezplačna otroška posteljica (predhodna najava); možnost najema jadrnic, motornih čolnov, kanujev, koles in motornih koles, šola jadranja in surfanja. Hotelska animacija (pilates, midiklub (za otroke od 10–12 let), 1 kolesarski izlet na teden, 1 izlet s kajakom na teden …); živa glasba na odprti terasi.
Z doplačilom: športne aktivnosti.
Omejitve: hotel ni prilagojen bivanju invalidov. Zunanji bazen je odprt glede na vremenske razmere, približno 15.5.–15.9.. Psi niso dovoljeni. Število parkirnih mest omejeno. Omejeno število ležalnikov in sončnikov.

Taksa in prijava


Turistična taksa je vključena.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Aminess Lume Hotel

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com