Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v bazene, savne in fitnes
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in brisače za bazen
· brezplačno varovano hotelsko parkirišče (oddaljeno 200 m; garaža z doplačilom)

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod v hotelu, tudi v sobah in na bazenih
· prost vstop v bazene, savne in fitnes
· brezplačna uporaba kopalnega plašča in brisače za bazen
· brezplačno varovano hotelsko parkirišče (oddaljeno 200 m; garaža z doplačilom)

Iz zapiskov Sončkovega ambasadorja

Dizajn hotel na robu Rovinja je resnično nekaj posebnega. Zanimivi prostori in tisoče malenkosti vas bodo spomnili na kakšen muzej sodobne umetnosti. Udobje in eleganca sta zapisana z velikimi črkami, kar se najbolj odraža v Wellness & Spa Lone ter fotogeničnih bazenih. Bi kaj napisali na mizo?

Opis

Hotel Lone leži v slikovitem turističnem mestecu Rovinj, enem najlepših na Jadranu. Hotel leži 1,5 km do centra mesta ter 50 m do novo odprte prodnate in skalnate plaže Mulini Beach v zalivu Lone. Slovenci ga radi izberemo za kratke počitnice ob morju in prav tukaj, v Design hotelu Lone, se lahko najbolje razvajate.

Hotel Lone pripoveduje zgodbe o sodobnem dizajnu, razvajanju, a tudi o naravi in tradiciji. In vse na malce drugačen način, kot ste ga vajeni drugje. Ste že doživeli, da pride do vas receptor in vam reče, naj pišete in rišete po steklenih površinah hotela?

V hotelu je več restavracij in barov: Restavracija ResoLution Signature Restaurant (à la carte restavracija s pripravo jedi na moderen način in uporabo svežih živil), Restavracija ON (kombinacija klasične postrežbe in samopostrežnih zajtrkov s široko izbiro sveže pripravljenih jedi in napitkov), Lobby bar s prigrizki in Night Club Lone s pestro izbiro pijač in koktejlov. Med vikendi ne spreglejte »pop up« dogodkov, kjer si lahko privoščite suši in »street food«. Otroci so najbolj veseli igre v otroški igralnici (opremljeni tudi s Playstation, Wii in Xbox), večernega programa za mlade in otroke, plesne šole in animatorjev. Zagotovo boste uživali v privlačnem Wellness & Spa Lone.

Na voljo je 248 sob in suit, vse z najsodobnejšo opremo. Sobe so klimatizirane, v njih pa boste našli LCD TV, brezplačen WiFi, minibar ter balkon. Parkiranje v varovani garaži je na voljo z doplačilom.

Dan boste začeli prijetno, ob bogatem samopostrežnem zajtrku. Na recepciji povprašajte po kuharskem tečaju in se pridružite pobudi revoLution za izboljšanje načina prehranjevanja v novi demo kuhinji.

Vreme danes

Temperatura zraka: ° C

Napoved za prihodnje dni

Hotel Lone

Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

KLIKNETE TUKAJ!

Urnik poslovalnice

od PONEDELJKA do PETKA
od 10:00 - 16:00
SOBOTA, NEDELJA in PRAZNIKI - zaprto


https://www.facebook.com/agencijatarol
INFORMACIJE
05 368 14 10
info@tarol.si

 

 NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

© Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
Powered by Bimeli Communications

comicsnake.com