Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen

Več za vas

· brezplačen WiFi povsod po hotelu, tudi v sobah
· prost vstop na hotelski bazen

Opis

Hotel Noemia je od središča mesta Baška Voda oddaljen 250 m, prodnata plaža je oddaljena le 260 m. Čudovita prodnata plaža Nikolina, ki je bila uvrščena med 10 najlepših plaž, je oddaljena pribl. 650 m.

Eleganten hotel, ki je svoja vrata odprl v letu 2020, vam nudi edinstvene in brezskrbne počitnice. Očarala vas bo že zunanjost, notranjost hotela pa vas bo popolnoma prevzela. Vrhunski materiali, prijetne barve in neverjetni detajli. Navdušeni boste tudi nad zunanjim bazenom. Ob njem najdete še ležalnike in bar, kjer vam bodo postregli osvežilne pijače. Ko si boste zaželeli razvajanja, obiščite wellness & spa. Sprostite se med masažo, v finski savni ali v whirpoolu.

Na svoj račun bodo prišli tudi raziskovalci, V bližini hotela so številne znamenitosti. Obiščite Malakološki muzej in si oglejte največjo zbirko školjk na tem področju. Vreden ogleda je tudi arheološki muzej, ne pozabite pa si ogledati vsaj ene izmed cerkva. Ljubitelji planinarjenja se boste zagotovo podali na gorovje Biokovo, nedaleč stran od Baške Vode pa vas vabi še čudoviti kanjon reke Cetine.

V hotelu je 63 modernih sob in apartmajev, v vseh najdete klimatsko napravo, LCD TV in minibar. Brezplačen WiFi je na voljo povsod po hotelu, tudi v sobah. Parkirišče je na voljo z doplačilom. 

V elegantni hotelski restavraciji, kjer vam bodo pripravili samopostrežni zajtrk in večerjo, boste uživali v zemeljskih barvah in stenah prekritih z mahom. Zvečer si pijačo privoščite v aperitiv baru ob recepciji.

Sobe

  Koristne informacije

  Prijava: po 14h, odjava: do 10h.
  Kartice: Mastercard, Visa, Diners Club, Maestro.
  Prednosti: brezplačna uporaba otroške posteljice (na vprašanje). Brezplačni ležalniki ob bazenu. Hotel je prilagojen invalidom, na voljo 3 enoposteljne sobe za invalide (na vprašanje).
  Z doplačilom: parkirišče 10 €/dan, wellness & spa.
  Omejitve: psi niso dovoljeni; zunanji bazen je odprt od junija do septembra oz. odvisno od vremenskih razmer. Omejeno število parkirnih mest.

   

  Taksa in prijava


  Turistična taksa plačana v agenciji.

  Vreme danes

  Temperatura zraka: ° C

  Napoved za prihodnje dni

  Hotel Noemia

  Spletnih ponudb z izbranimi kriteriji žal ni na voljo.

  Prosimo, da za nadaljevanje iskanja

  KLIKNETE TUKAJ!

  Urnik poslovalnice

  https://www.facebook.com/agencijatarol
  INFORMACIJE
  05 368 14 10
  info@tarol.si

   

   NAŠA PONUDBA    Mediteran    Jadran    Izleti    Križarjenja    Rent a car   

  © Turistična agencija Tarol - Vse pravice pridržane | Tarol d.o.o., Tovarniška cesta 4 A, 5270 Ajdovščina
  Powered by Bimeli Communications

  comicsnake.com